Obavijesti

Sport

Komentari 2

Tottenham slavio drugu u nizu, Lyon pobjegao sa začelja lige, Osasuna zabila u 95. za tri boda

Tottenham slavio drugu u nizu, Lyon pobjegao sa začelja lige, Osasuna zabila u 95. za tri boda
5

Spursi su slavili kod Nottingham Foresta. Budimir propustio dvije šanse, ali Osasuna slavi nakon skoro dva mjeseca. Badelj je remizirao s Juventusom. Ćaleta-Car i Lovren pobijedili Monaco

VIDEO

Drugu pobjedu u razmaku od pet dana ostvarili su nogometaši Tottenhama koji su kao gosti s 2-0 (1-0) pobijedili Nottingham Forest u prvoj utakmici 17. kola engleske Premier lige. 

Nottingham Forest - Tottenham 0-2

Junak pobjede Spursa bio je švedski reprezentativac Dejan Kuluševski koji je pred kraj prvog poluvremena asistirao za pogodak Brazilca Richarlisona (45+2), a potom je u 65. minuti i sam zatresao mrežu za konačnih 2-0.

Premier League - Nottingham Forest v Tottenham Hotspur

Tottenham je u 17 nastupa sakupio 33 boda koliko ih ima i Manchester City, ali uz utakmicu manje. Spursi su ostali na petom mjestu, a Nottingham Forest je s 14 bodova na 16. poziciji. Vodeći Liverpool ima 37 bodova, jedan više od Arsenala i dva više od Aston Ville.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Osasuna - Rayo Vallecano 1-0

Nogometaši Osasune pred svojim su navijačima svladali Rayo Vallecano s minimalnih 1-0 postigavši pogodak duboko u sučevom dodatku prve utakmice 17. kola španjolskog prvenstva.

Pričuvni napadač Raul, koji je u igru ušao u 84. minuti, postigao je pogodak u petoj minuti dodatka i tako donio momčadi iz Pamplone petu prvenstvenu pobjedu.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu i dvaput se našao u dobrim situacijama pred golom, ali nije uspio postići pogodak.

Spanish football La Liga match - Spanish Liga Santander: CA Osasuna vs Girona FC, Pamplona, Spain

Osasuna je s 19 bodova skočila na 12. mjesto, a Rayo Vallecano je s bodom više na desetoj poziciji. Vodeća Girona ima 41 bod, dva više od Real Madrida. 

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Genoa - Juventus 1-1

Genoa je odigrala 1-1 protiv Juventusa u prvoj utakmici 16. kola talijanske Serie A i tako 'otela' torinskoj momčadi važna dva boda u borbi za naslov prvaka Italije.

Serie A - Genoa v Juventus

Federico Chiesa je doveo goste u vodstvo u 28. minuti iz kaznenog udarca. Genoa je izjednačila u 48. minuti, a strijelac je bio Albert Gudmundsson.

Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za domaću momčad čiji je kapetan.

Serie A - Genoa v Juventus

Juventus ima 37 bodova i došao je na jedan bod od vodećeg Intera, ali milanska momčad ima utakmicu manje. Genoa je sa 16 bodova ostala na 14. poziciji. 

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Monaco - Lyon 0-1

Nogometaši Lyona ostvarili su u 16. kolu važnu pobjedu 1-0 na gostovanju kod Monaca i pobjegli s dna ljestvice francuskog prvenstva. 

Strijelac za treću pobjedu Lyona u ovoj sezoni bio je Brazilac Jeffinho u 85. minuti.

Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car kroz cijelu su dvoboj gospodarili gostujućom obranom koja je drugu utakmicu zaredom sačuvala svoju mrežu.

France - Ligue 1 - RC Lens v Olympique Lyonnais

Lyon je došao do 13 bodova i s posljednjeg skočio na 16. mjesto, uz utakmicu više od Lorienta i Clermonta koji su sada na začelju. Monaco je s 30 bodova ostao na trećoj poziciji iza vodećeg Paris Saint-Germaina koji ima 36 bodova i Nice koja ima 32.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.