Sport

Komentari 8

Tottenham već traži zamjene, umjesto Modrića stiže Hamšik

Tottenham već traži zamjene, umjesto Modrića stiže Hamšik

Tottneham se priprema na gubitak Luke Modrića već u siječanjskom prijelaznom roku. Zamjenu vide u igraču Napolija, za koejg se zanima i Milan, Mareku Hamšiku

Marek Hamšik, 24-godišnji slovački nogometaš i jedan od najboljih igrača Napolija, ovog je ljeta ostao na jugu Italije, makar su u klub pristigle brojne i to vrlo visoke ponude.

Najuporniji su u tome bili čelnici Milana, ali 'rossoneri' ipak nisu uspjeli slomiti upravu napuljske momčadi. No, završetkom prijelaznog roka nije prestao interes za ovog ofenzivnog veznog igrača. Novi klub koji je silno zainteresiran je londonski Tottenham, koji po engleskim izvorima nema ništa protiv da iskrca 28,5 milijuna eura za njega.

Premda su odbili sve Chelseajeve ponude za Luku Modrića izgleda da u Tottenhamu i dalje namjeravaju tražiti igrača sličnog profila, spremajući se valjda za dan kada će hrvatski as ipak napustiti White Hart Lane.

Inače, prva mogućnost da Hamšik dođe u Tottenham jest siječanj iduće godine. Dotad će se znati hoće li Napoli proći tešku skupinu Lige prvaka u kojoj su još Bayern, Manchester City i Villarreal. Ukoliko Napoli ne uspije u tome prodaja Hamšika bila bi vjerojatnija.

Najčitaniji članci