Sport

Komentari 76

Toure želi napustiti City jer mu nitko nije čestitao rođendan?!

Toure želi napustiti City jer mu nitko nije čestitao rođendan?!

Rođendan je dokaz da klubu nije stalo do njega. Kako možete zaboraviti na takvog igrača? U normalnoj ekipi bi mu barem zaželjeli sve najbolje, rekao je Toureov agent

Manchester City je engleski naslov osvojio 11. svibnja, a dan kasnije momčad je otputovala u Abu Dhabi na veliku proslavu. U ponoć je Yaya Toure navršio 31. rođendan, ali nitko od suigrača ili čelnika na proslavi nije mu čestitao jer se nitko nije sjetio. 

- Yaya je jako uzrujan, povrijeđen i razmišlja o odlasku. Nekoliko stvari se dogodilo zbog čega se loše osjeća - rekao je Toureov agent Dimitri Seluk za The Sun pa nastavio:

- Rođendan je samo dokaz da klubu nije stalo do njega. Pa kako možete zaboraviti na igrača koji ti je pomogao dvaput osvojiti Premiership? U normalnoj momčadi bi mu barem zaželjeli sve najbolje. Očito ljudi ne znaju da novac ne može sve kupiti. Niti jedan šeik ne može kupiti odnos. Ovo nema veze s novcima ili novim ugovorom već s normalnim ljudskim odnosima. Ponavljam, nije stvar u novcu jer bi se Yaya i za manje novca vratio natrag u Barcelonu.

Kada bi reprezentativac Obale Bjelokosti uistinu otišao, bio bi to težak udarac za Manchester. Ove sezone je u 49 utakmica zabio 24 gola, imao 12 asistencija i pritom obavljao ogromne obrambene zadatke.

Najčitaniji članci