Obavijesti

Sport

Komentari 74

Transfermarkt: Hajduk najveći favorit za dovođenje De Gee!

Transfermarkt: Hajduk najveći favorit za dovođenje De Gee!

Postotak vjerojatnosti raste iz trenutka u trenutak. Sada je već uvjerljivo ispred prvog pratitelja, saudijskog Al Nassra našeg Brozovića i Cristiana Ronalda. Kolike su šanse da će De Gea stići na Poljud?!

VIDEO

Pomalo nevjerojatan podatak pojavio se na uglednoj stranici Transfermarkt, koja se bavi statistikom i podacima o nogometašima, kao i njihovim transferima te vjerojatnostima mogućih transfera.

Upravo u potonjem segmentu, osvanuo je zaista nesvakidašnji postotak za dolazak Davida De Gee (32) u Hajduk. Da, pravac na Poljud iz Manchester Uniteda gdje je branio dobrih 12 godina.

Naravno, vjerojatnost treba uzeti s velikom dozom rezerve, no bitno je naglasiti da je postotak prvo bio 42%, zatim se popeo na 46%, a sada je već na 51%. Drugi po redu za dovođenje De Gee je saudijski Al Nassr našeg Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda, čiji je koeficijent u laganom padu naspram Hajdukova.

Iako po engleskim kladionicama De Gea karijeru gotovo sigurno nastavlja u Saudijskoj Arabiji, Transfermarkt raspolaže drugačijim informacijama. Dugogodišnji golman španjolske reprezentacije nedavno je napustio Old Trafford gdje je tjedno zarađivao oko 400 tisuća funti, po nekim izvorima.

To je zaista ogroman novac koji Hajduk jednostavno nema. Određenu svotu može ponuditi, no za pretpostaviti je da je to daleko od De Geinih zahtjeva ako ih uopće i ima.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije. Manuel Neuer uživa u Dalmaciji i svako ljeto je ovdje, kum mu je Hrvat, a čak je i on bio u nekim kombinacijama za dolazak na Poljud. Svega smo se nagledali u HNL-u, pa i u nižim hrvatskim ligama (primjerice transfer Fayea iz Kustošije u Barcelonu) stoga stvari treba ostaviti otvorene dok se one same ne poslože i zatvore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta