Obavijesti

Sport

Komentari 15

Trebotić: Prolazimo Skonto, a onda neka nam dođe i taj Inter

Trebotić: Prolazimo Skonto, a onda neka nam dođe i taj Inter
1

Osjećam se kao da imam 26 godina, tri sezone sam tu, puno sam bolji igrač. Lijepo mi je tu, svi smo dobri prijatelji, lijepo je biti kapetan, rekao je Ante Vukušić

VIDEO

Ante Vukušić i Dinko Trebotić golovima protiv Skonta donijeli su Hajduku veliku prednost uoči uzvrata u Rigi.

- Utakmica je bila dobra, oni su se branili i samo je bilo pitanje kako probiti bunker. Kad ih je Vuka otvorio, sve je bilo lakše - kazao je Dinko Trebotić, koji se na početku sezone vratio s posudbe u Kranjčevićevoj.

- Zadovoljan sam svojom igrom, nakon povratka s posudbe zaigrao sam u prvoj postavi, zabio gol. Zagreb i Besek su mi vratili samopouzdanje i puno mi pomogli. Hvala im na tome, kao i trenerima Hajduka na povjerenju. Pogotovo jer je u prošlosti bilo dosta loših stvari. Ne bih se htio vraćati na to jer sam otišao s Poljuda na ružan način, ali sam se zato vratio na najbolji mogući. Svako zlo za neko dobro - kaže Trebotić, koji je skinuo 4-5 kilograma.

Nakon odlaska Ibričića nagovorili su ga da uzme 'desetku', sada to više neće ponoviti.

- Ne bih se htio vraćati na to, dobar je i broj 30. Važnije je da igram kao 'desetka' s brojem 30 na leđima, nego obratno.

Mladi veznjak uvjeren je kako će Hajduk proći u treće pretkolo.

- Oni su se branili i igrali bunker, sad će morati napasti, pokušati dati gol, što će i nama otvoriti šansu za gol. Nadam se da prolazimo dalje, a što se tiče želja, neka dođe Inter pa da bude spektakl u dvije utakmice - kaže Trebotić.

Ante Vukušić načeo je mrežu Skonta. Kao pravi kapetan obećao je da će predvoditi momčad i to je i napravio.

- Svi smo bili svjesni u kojoj smo gabuli, na svojim smo leđima iznijeli dio problema koje tište klub. Sada imamo mir u kući, u probleme koji muče klub ne ulazimo, nama je bitno igrati, plasirati se dalje u Europi i da protiv Istre pobjedom startamo u prvenstvo - kaže kapetan Vukušić.

- Bio sam kapetan i kod Vučevića, dok nije bilo Andrića, a u konkurenciji su bili Buljat, Vejić, Subašić. Dali su mi povjerenje na račun zalaganja i dobrih igara - kaže Vukušić, koji je s 21 godinom jedan od najiskusnijih.

- Osjećam se kao da imam 26 godina, tri sezone sam tu, puno sam zreliji i bolji igrač. Lijepo mi je tu, svi smo dobri prijatelji, lijepo je biti kapetan Hajduka. No klub je u teškim financijskim uvjetima i mora prodavati igrače, tako i ja čitam da se selim u neke klubove. Nije lako, nastojim biti koncentriran na igru, jučer mi je pošlo za rukom i ispalo je dobro. Vidjet ćemo što će biti ubuduće.

Ante se nasmijao na pitanje hoće li 15. kolovoza zaigrati na Poljudu.

- Vidjet ćemo, nisam još otišao - kazao je kapetan, a onda je upozoren da 15. kolovoza na Poljudu igra reprezentacija.

- Želim se dokazivati i biti A reprezentativac, no to će odlučiti izbornik. Svi se nadamo, pa tako i ja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku