Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Dinamo je jako težak rival, a mi nismo dobili što smo željeli'

'Dinamo je jako težak rival, a mi nismo dobili što smo željeli'

Zadovoljni smo s pripremama koje smo odradili u smislu kvalitete. Puno smo radili i mislimo da ćemo proći dalje u Europi. Fizička forma ima veliku ulogu u nogometu, ali smo spremni i vjerujemo u prolaz, kaže trener Krasnodara

VIDEO

Dinamo u četvrtak gostuje u Krasnodaru u 18.55 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige protiv istoimenog domaćina.  Trener Krasnodara Murad Musajev najavio je utakmicu te istaknuo da nisu pod dodatnim pritiskom jer su jedina preostala ruska momčad u 'Europi'.

- Želimo proći dalje, Dinamo Zagreb je vrlo težak protivnik i s njima moramo igrati dobro - rekao je na početku Musajev.  

Ruska momčad nije igrala službenu utakmicu od sredine prosinca pa se postavlja pitanje u kakvoj je natjecateljskoj formi.

- Zadovoljni smo s pripremama koje smo odradili, iako posljednjih dana nismo dobili što smo željeli, u smislu kvalitete. Puno smo radili i mislimo da ćemo proći dalje u Europi. Fizička forma ima veliku ulogu u nogometu, ali smo spremni i vjerujemo u prolaz iako očekujemo tešku utakmicu - objašnjava.

Champions League - Group E - FC Krasnodar v Sevilla

- Radili smo dobro, atmosfera u momčadi je dobra i spremni dočekujemo Dinamo.

Novinare je zanimalo u kakvom je zdravstvenom stanju senator obrane Cristian Ramirez, no Musajev je odgovorio da mu nije jasno otkud te informacije o ozljedi jer klub nije o ničemu obavijestio javnost.

- Ne volim govoriti o onome što slijedi, vidjet ćemo što će biti, utakmica će sve pokazati - zaključio je na kraju.

Podsjetimo, Krasnodar je šesnaestinu finala Europske lige izborio kao trećeplasirana momčad Lige prvaka gdje su osminu finala osigurali Chelsea i Sevilla, a Rennes je kao zadnji napustio 'Europu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...