Obavijesti

Sport

Komentari 26

Trener Milana ishvalio 'modre': Zasluženo su srušili Chelsea...

Trener Milana ishvalio 'modre': Zasluženo su srušili Chelsea...

U svojoj ligi zabijaju po tri gola po utakmici. Navikli su tako igrati u ligi, ali protiv Chelseaja su igrali drugačiju utakmicu, išli su na kontre. Imaju sve karakteristike da budu jako težak i neugodan protivnik, rekao je Pioli

VIDEO

Tjedan dana prošlo je od maksimirske noći za pamćenje. Dinamo je u grotlu svog stadiona senzacionalno slavio protiv Chelseaja (1-0) u prvom kolu Lige prvaka, a sada ga čeka novi velikan.

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Hrvatski prvak u srijedu od 18.45 gostuje na kultnom San Siru protiv Milana koji je remizirao u prvom kolu sa Salzburgom (1-1). Modri više nisu klub koji je nekada bio kanta za napucavanje, već ozbiljan europski klub koji želi ostaviti trag u Ligi prvaka i to su najavili spektakularnom pobjedom protiv Chelseaja kojom je Ante Čačić smijenio Thomasa Tuchela.

Champions League - Group E - FC Salzburg v AC Milan

No, upravo zbog toga, Milan će ozbiljno shvatiti hrvatskog prvaka, pogotovo nakon mršavog remija sa Salzburgom. I njima trebaju bodovi. Trener Stefano Pioli je uz puno respekta govorio o Dinamu. 

- Ako odigramo na jako visokom nivou imamo velike šanse pobjeđivati i u Italiji i u Europi. Protiv Sassuola nismo bili na svojem nivou i nismo pobijedili. Protiv Dinama moramo iskoristiti sav svoj potencijal. U svakoj utakmici na teren pošaljem najjaču ekipu. Dobro nam ide, ali u Ligi prvaka imamo manje igrača jer nisu svi na listi. Rebić i Origi neće biti s nama, ali oporavio se Krunić. Idemo sutra maksimalno ozbiljno - rekao je trener Milana Stefano Pioli koji je svjestan da njegovu momčad čeka jako težak posao.

Milan je prošle sezone svoj put u Ligi prvaka završio na četvrtom mjestu, no sada su motivirani i željni iskoraka, pogotovo nakon što su osvojili Scudetto. 

Serie A - Sampdoria v AC Milan

Iako je tek drugo kolo, novinari su ga pitali hoće i ovo biti odlučujuća utakmica. 

- Jako je važna utakmica, ali ne može biti odlučujuća. Prošle godine smo imali priliku proći da smo dobili Liverpool u zadnjem kolu. Sutra možemo postati lider skupine, to je za nas prilika. Bit će jako teško jer je Dinamo sasvim zasluženo pobijedio u prvoj utakmici - rekao je Pioli pa rekao nešto više o Dinamu. Nije spomenuo Mislava Oršića, ali i sam je svjestan odakle prijeti najveća opasnost. Od 'ubojice' londonskih klubova. 

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

- U svojoj ligi zabijaju po tri gola po utakmici. Navikli su tako igrati u ligi, ali protiv Chelseaja su igrali drugačiju utakmicu, išli su na kontre. Imaju sve karakteristike da budu jako težak i neugodan protivnik - kazao je Pioli. 

Za vikend njegovu momčad čeka Napoli domaćem prvenstvu, no sada razmišljaju samo o 'modrima'.

- Protiv Dinama nećemo koristiti obranu s trojicom. Za dalje je sve moguće, ali zasad razmišljamo samo o Dinamu, a ne o Napoliju koji slijedi - završio je Pioli.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI O UTAKMICI DINAMO - MILAN

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!