Obavijesti

Sport

Komentari 30

Trener PAOK-a: Dinamo je malo previše slavio. Sretno je dobio

Trener PAOK-a: Dinamo je malo previše slavio. Sretno je dobio

Dinamov napadač (Petković) je sjajan igrač, zna kontrolirati igru, nije brz kao neki, ali je strašno inteligentan igrač. I igra za momčad, rekao je Razvan Lucescu nakon poraza PAOK-a na Maksimiru

VIDEO

Razvan Lucescu je bio prilično razočaran nakon poraza u Maksimiru. Grčki mediji bili su prilično kritični prema igri PAOK-a, a rumunjski strateg mirno je odgovarao na njihovo "rešetanje".

- Rekao bih da je Dinamo odigrao pametnu utakmicu, a mi smo sami sebe pobijedili. Zabili su dva gola nakon naši pogrešaka, prelako smo u tim situacijama izgubili dvije lopte. Rezultat je realan, zaslužili smo izgubiti utakmicu poslije tako naivnih grešaka. Imao sam dojam da kontroliramo utakmicu, pa smo primili gol. Kad primite onakav gol, takve greške su nedopustive, momčad onda izgubi samopouzdanje - kaže Razvan Lucescu, pa nastavlja:

- Vidio sam igrače Dinama na kraju utakmice, malo su previše slavili nakon pobjede u prvoj utakmici. Ali, kod njih sam vidio koliko im je stalo do tog rezultata. Oni su nas natjerali da izgubimo utakmicu. Mi smo kontrolirali posjed lopte, ali nismo kontrolirali stanje na terenu. Dinamo je sretno pobijedio, ali mi smo zasluženo izgubili. Nismo zabili u dvije dobre situacije. 

Lucescu je bio prilično razočaran...

- Previše smo toga isprobavali individualno riješiti, a nogomet je momčadska igra. Mi nismo bili momčad i izgubili smo 2-0. Jako jednostavno. Dinamov napadač (Petković) je sjajan igrač, zna kontrolirati igru, nije brz kao neki, ali je strašno inteligentan igrač. I igra za momčad. Opet, kod golova je dobio dvije lopte od nas, mi smo ga stavili u te idealne situacije iz kojih je zabijao. 

Tko je po vama bolji, Dinamo ili Hajduk?

- Ne želim ih uspoređivati, to su drugačije momčadi s kojima smo igrali u totalno različitim periodima. Dinamo je iskusniji, znaju kako stajati na terenu, pametni su i strpljivi. Hajduk je imao kvalitetnu organizaciju, ali ne želim uspoređivati te dvije momčadi, svaka utakmica je zasebna za sebe.

Lucescu tvrdi da ništa još nije gotovo...

- Ovo je tek prvo poluvrijeme, puno puta smo pokazali ove sezone kako se možemo vratiti od 2-0 i u 20-30 minuta, ne u cijeloj utakmici. Ništa još nije gotovo, to sam prilično siguran. Vi mediji možda razmišljate da je sada 50-50% ili 90-10% za Dinamo, za mene kao trenera tek stiže druga utakmica - završio je Lucescu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika