Obavijesti

Sport

Komentari 16

Trener Porta: Utakmica protiv Dinama je ključna za naš cilj

"Znamo kakve nas poteškoće očekuju u utakmici koja je ključna za naš cilj, a to je prvo mjesto u skupini. To je ono što želimo i zato neće biti laganijeg pristupa"

VIDEO

Iako je zagrebački Dinamo u četiri ovosezonske utakmice Lige prvaka ubilježio isto toliko poraza, a pritom nije zabio ni gol, trener Porta Vitor Pereira ne želi da se na njegovu momčad stavlja teret favorita…

Porto i Dinamo će se sudariti na Dragau u srijedu u sklopu 5. kola skupine A. Portugalski prvak je u četiri kola skupio deset bodova i već je osigurao drugi krug, ali ne i prvo mjesto u skupini.

- Proglašavati nas favoritom je pogrešan pristup. Znamo kakve nas poteškoće očekuju u utakmici koja je ključna za naš cilj, a to je prvo mjesto u skupini. To je ono što želimo i zato neće biti laganijeg pristupa. Ući ćemo maksimalno u utakmicu kao i uvijek - prenose portugalski mediji Pereirinu izjavu.

Rodriguez: Protiv Dinama naš pristup mora biti ozbiljan

Sjajni kolumbijski napadač James Rodriguez (21) bit će jedna od najvećih opasnosti za zagrebački Dinamo u utakmici 5. kola Lige prvaka koja je na rasporedu u srijedu na Dragau…

Rodriguez ove sezone igra u velikoj formi: u portugalskom je prvenstvu u devet utakmica postigao šest golova i šest puta asistirao, a u Ligi prvaka je dodao po jedan pogodak i asistenciju. Odlične brojke privukle su pažnju mnogih europskih klubova, ali mladić tvrdi da ga takve priče nimalo ne zanimaju.

- Sto posto sam fokusiran na Porto. Treniram kako bih bio bolji sa svakim danom, a kao i svaka mlada osoba, želim naučiti što je više moguće - poručio je Rodriguez.

Premda je Porto već osigurao prolazak u drugi krug Lige prvaka, a Dinamo u četiri kola u skupini A nije zabio ni gol, a kamoli osvojio bod, Rodriguez tvrdi da neće biti opuštanja u srijedu.

- Svi se u ovom natjecanju žele predstaviti u dobrom svjetlu. Želimo pobijediti Dinamo i odigrati dobru utakmicu. Zato naš pristup mora biti vrlo ozbiljan. I bit će - najavio je Kolumbijac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti