Obavijesti

Sport

Komentari 33

Trener Rijeke žalio se na suce pa ispalio: Da imamo napad kao Hajduk, zabili bismo četiri...

Trener Rijeke žalio se na suce pa ispalio: Da imamo napad kao Hajduk, zabili bismo četiri...

Zadovoljan sam obranom, malo toga se promijenilo nakon utakmice s Osijekom jer je momčad preplašena i uspavana, trebat će vremena da uhvate ritam, rekao je Serse Cosmi

VIDEO

Ni energični i temperamentni Serse Cosmi nije uspio podignuti Rijeku koja tone sve dublje. Nakon devet kola zakucani su za dno s pet bodova i nema naznake da se vidi svjetlo na kraju tunela. Štoviše, taj tunel je sve duži i mračniji.

Pokretanje videa...

Hajduk - Villareal: igrači izlaze na teren 01:03

Hajduk je u zaostaloj utakmici drugog kola HNL-a dominantno i bez previše stresa slavio protiv Rijeke 2-0 golovima Stipe Biuka i Nikole Kalinića. Bila je to dominacija domaćih od prve minute. Stvarali su šanse i prijetili, dok su gosti parkirali autobus ispred svog gola i branili se.

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka

Djelovali su nemoćno, preplašeno i blijedo. Imali su samo jedan udarac i to onaj pokušaj Obregona s kraja prvog dijela nakon pogreške Stefana Simića. Katastrofalnu predstavu još je malo 'začinio' Lunetta koji je dobio crveni karton u 84. minuti. 

Teški su dani pred Rijekom, a bez obzira na njegovu ludu energiju, skakanje i vikanje pored aut linije, ni Cosmi nije uspio podignuti igrače. Bez obzira na novo blijedo izdanje, on smatra kako je vidljiv napredak. 

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka

- Ovaj poraz ne mogu usporediti s onim protiv Osijeka. To su bile dvije različite utakmice, tada smo zaslužili poraz, ovaj put je bilo drugačije. Vjerujem da smo imali napad kakav ima Hajduk, da bismo dobili utakmicu s tri ili četiri gola gola razlike - rekao je osebujni Talijan za Maxsport.

Nije uspio podignuti momčad pa je prisutne zanimalo hoće li se vratiti doma.

- Ne, neću se vratiti. Na žalost stigao sam tek prije dva tjedna, ne prije deset godina. Bio sam u Serie A, i hvatam konce. Ne zanima me statistika. Sigurno je Rijeka drugačija momčad u ovih deset godina, a od lani su ostala samo trojica igrača.

Hoćete li potjerati sve igrače, što ćete napraviti?

- Nisam ja Mourinho da promijenim deset igrača, moj stil je da radim s onim što imam na raspolaganju i u skladu s mogućnostima kluba ćemo razgovarati o pojačanjima i izmjenama u rosteru. Momčad nije u najboljem stanju, terorizirana je, u prvom dijelu da je malo opasnija i konkretnija, nanijela bi više štete Hajduku. Da je bio Osijek ovdje, on bi sigurno vodio - rekao je provokativni Comsi.

Nakon Hajdukovog drugog gola je poludio i maknuo se s terena. Ubrzo se i vratio. Požalio se na suce da mu nisu dozvolili da napravi izmjenu. 

- Ne bih se htio svađati, moj dragi igrač i prijatelj Milan Rapajić je igrao ovdje, imam veliki respekt prema ovom gradu i klubu, ali u 30 godina nogometa nisam vidio ovakvu situaciju. Nisu nam dali prvu zamjenu, nisu nam dali drugu zamjenu, primili smo gol. Četvrti sudac nam nije dopustio zamjenu, udaljio sam se s terena da ne kažem nešto zbog čega bih morao žaliti. Da je bila naša lopta, mi bi je izbacili vani da napravimo zamjenu. Ne razumijem motiv da nam se ne dozvoli zamjena. Tu se riješila utakmica. Vi gledate nogomet, vidjeli ste situaciju. Ja sam možda u krivu, imali smo dvije minute spremne zamjene, a kad sam pitao suca nakon utakmice nije mi odgovorio - rekao je trener Rijeke pa otkrio čime je zadovoljan. 

Zagrijavanje nogometaša Hajduka i Rijeke uoči početka utakmice

- Zadovoljan sam obranom, malo toga se promijenilo nakon utakmice s Osijekom jer je momčad preplašena i uspavana, trebat će vremena da uhvate ritam. Danas to nije bilo tako loše - rekao je Cosmi koji očito nije toliko ljutit na igrače unatoč uvjerljivom porazu. Očito se i on pomirio s realnošću.

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka

Za vikend im slijedi dvoboj protiv Šibenika na Rujevici, jedinu momčad koju su uspjeli pobijediti ove sezone. 

- Obzirom na stanje na ljestvici, moramo skupljati bodove, ali ono pravo što dolazi je nakon reprezentativne pauze i tada ćemo vidjeti kako stvari stoje u klubu - zaključio je on.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku