Futsal: popis za Euro | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Završni popis za Euro: 'Trojica stožernih igrača imaju problem'

Završni popis za Euro: 'Trojica stožernih igrača imaju problem'

Odlazimo u Nizozemsku puni samopouzdanja, imamo kvalitetu za plasman u četvrtfinale, što i jest naš primarni cilj”, rekao je izbornik futsal reprezentacije Marinko Mavrović uoči polaska na Euro

VIDEO

Za tri dana, 21. siječnja, Hrvatska otvara Europsko prvenstvo u futsalu protiv Poljske. Krećemo protiv Poljske u Amsterdamu pa slijedi Rusija 25. siječnja i za kraj skupine u Groningenu 29. siječnja protiv Slovačke.

Dan uoči polaska izbornik Marinko Mavrović odlučio je koje igrače vodi sa sobom. Na završnom je popisu 14 imena uz dvije rezerve. Problema ima, Tihomir Novak još liječi ozljedu, Dario Marinović čeka negativan test, a Euro će propustiti Luka Perić.

- On je dobio anginu i nije mogao biti s nama na završnim pripremama, Tihomir Novak još uvijek liječi ozljedu mišića, ali vjerujem da će ga naša liječnička služba osposobiti do prve utakmice s Poljskom. Čekamo tijekom dana negativan test Darija Marinovića, koji je prije okupljanja bio pozitivan na korona virus, vjerujem da će i u njegovom slučaju sve biti u redu i da će igrati protiv Poljaka - objasnio je izbornik aktualnu situaciju, prenosi HNS.

- Sve u svemu, situacija nije bajna s obzirom na to da se radi o trojici stožernih reprezentativaca, ali nećemo kukati. Odlazimo u Nizozemsku puni samopouzdanja, imamo kvalitetu za plasman u četvrtfinale, što i jest naš primarni cilj”, rekao je izbornik Marinko Mavrović.

Popis za Euro:

Žarko Luketin (Futsal Pula Stanoinvest), Zoran Primić (Vrgorac), Franco Jelovčić (Halle-Gooik), Dario Marinović (Jimbee Cartagena), Tihomir Novak (Dobovec), Vedran Matošević (Dobovec), Antonio Sekulić (Olmissum), Josip Suton (Camme Dosson), Kristijan Postružin (Olmissum), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Olmissum), Kristian Čekol (Futsal Dinamo), Josip Jurlina (Olmissum) i Maro Đuraš (Square).

Zamjene:

 Ante Piplica (Futsal Dinamo), Duje Kustura (Olmissum)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner