Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Trikolori' ostali bez izbornika, Blanc je napustio Francusku

'Trikolori' ostali bez izbornika, Blanc je napustio  Francusku
1

Laurent Blanc odbio je produljiti ugovor s francuskim nogometnim savezom koji mu je ponudio suradnju do 2014. godine. Nakon Eura Blanc više nije izbornik 'pjetlića'

VIDEO

Bivši trener Bordeauxa vodio je dugi razgovor s predsjednikom FFF-a Noëlom Graëtom, ali nakon istog dogovor oko produljenja ipak nije postignut.

- Imamo puno toga zajedničkog predsjednik i ja, slažemo se u mnogo stvari, ali ja sam donio odluku. Bila je to odluka osobne prirode – rekao je sada već bivši izbornik "trikolora".

Francuska je nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini okončala u četvrtfinalu, kada ju je s glatkih 2-0 svladala Španjolska. U četiri odigrana susreta Blanc je s Francuzima ostvario samo jednu pobjedu.

- Šteta je što je otišao – prokomentirao je kratko predsjednik UEFA-e Michel Platini, te spomenuo riječ dvije i o njegovom vjerojatnom nasljedniku Didieru Deschampsu, koji je vrlo blizu odlaska iz Marseillea.

- On vrlo dobro poznaje reprezentaciju i igrače. Bio bi jako dobar izbornik.

Blanca će sada "napasti" svi oni klubovi koji su trenutno bez trenera, ili nisu zadovoljni trenutnim, a među njima je najzvučnije ime engleskog Tottenhama, koji se još ništa nije dogovorio s Andre Villas-Boasem.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba