Sport

Komentari 8

Trlja sol na ranu: Srušio 'redse' u LP pa je psa nazvao Anfield

Trlja sol na ranu: Srušio 'redse' u LP pa je psa nazvao Anfield

Liverpool je na Anfieldu vodio 2-0 u produžecima i izgledali su nadmoćno. Ali onda se ukazao on i odveo Atletico do četvrtfinala (2-3). Llorente je dao dva, a Morata jedan gol pa je Marcos psa simbolično nazvao 'Anfield'

Imate sve na pladnju, a onda se dogodi trenutak ili dva nepažnje i sve pada u vodu. Pred vojskom nevjerojatnih navijača imate 2-0 i utakmicu pod kontrolom, a onda. A onda se on pojavio i kao da je imao neku magičnu moć zabio dva gola te uz 'točku na i' Alvara Morate (27) odveo Atletico u četvrtfinale Lige prvaka.

FILE PHOTO: Champions League - Round of 16 Second Leg - Liverpool v Atletico Madrid

Marcos Llorente (25) u tim je trenutcima bio najdraži igrač svih iz crveno-bijelog dijela Madrida. Žestoko je slavio golove, znao je što je njegova momčad napravila na Anfieldu. Sigurno neće zaboraviti gromoglasan huk Liverpoolove himne prije početka utakmice, ali ni sam ugođaj na Anfieldu, a njega zasigurno neće zaboraviti navijači 'redsa'.

Kako bi se svako toliko prisjetio tih čarobnih trenutaka, Llorente je svom četveronožnom ljubimcu dao posebno ime. Razbjesnit će to navijače Liverpoola, ali on je svog psa posprdno nazvao Anfield

Atletico je prošao u četvrtfinale Lige prvaka, a tko zna kad će nastaviti svoj pohod na naslov prvaka najelitnijeg europskog natjecanja. No, njihov pulen će se svakog dana sjetiti na taj 11. ožujka i posljednju Atleticovu utakmicu prije zaustavljanja nogometa zbog pandemije korona virusa.

Najčitaniji članci