Sport

Komentari 4

Tucak: Poraz od Crne Gore za broncu bila je nesreća, bolji smo

Tucak: Poraz od Crne Gore za broncu bila je nesreća, bolji smo

Drago mi je da smo se vratili sportu, s publikom na tribinama i mislim da su svi mogli uživati u jednoj pravoj utakmici. Također, sretan sam što smo igrali u Dubrovniku, u hramu vaterpola na Gružu, istaknuo je Tucak

Hrvatski vaterpolski izbornik Ivica Tucak, nakon uvjerljive pobjede 14-5 protiv Crne Gore, izjavio je u subotu navečer da su njegovi izabranici odigrali dobru utakmicu, te je izrazio zadovoljstvo što je ovo bio prvi sportski događaj u Hrvatskoj nakon korona-krize s publikom na tribinama.

- Bitno mi je da smo odigrali dobru utakmicu. Uvjeren sam da smo kvalitetnija reprezentacija od Crne Gore i da je onaj poraz u Budimpešti, u borbi za broncu na Europskom prvenstvu, bio splet nesretnih okolnosti. Iz toga smo izvukli određene pouke i to se vidjelo u ovom susretu. Bez obzira što utakmica nije imala natjecateljski naboj, bila nam je itekako bitna. Drago mi je da smo se vratili sportu, s publikom na tribinama i mislim da su svi mogli uživati u jednoj pravoj utakmici. Također, sretan sam što smo igrali u Dubrovniku, u hramu vaterpola na Gružu - istaknuo je, kako prenosi internetski portal HVS-a, izbornik Tucak.

Vaterpolisti Hrvatske u subotu su u Dubrovniku na plivalištu Gruž pred 600 gledatelja u prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore slavili s 14-5 (4-0, 3-1, 3-2, 4-2), a najefikasniji je bio Luka Bukić s četiri pogotka.

- Vjerujem da su svi sretni što napokon kreću sportski događaji. Odigrali smo ovu utakmicu ozbiljno i nadam se da je publika uživala i da će se tako i nastaviti - kazao je Luka Bukić. (bt)

Najčitaniji članci