Sport

Komentari 15

Tuga u Hondurasu: Bivši igrač Wigana (29) umro od leukemije

Tuga u Hondurasu: Bivši igrač Wigana (29) umro od leukemije

Juan Carlos García nogometnu je karijeru prekinuo 2016. kako bi se borio s bolešću, no danas je tu bitku izgubio. Odigrao je 39 utakmica za nacionalnu vrstu uz nastupe na dvama SP-ima

Bivši reprezentativac Hondurasa Juan Carlos García preminuo je nakon što je izgubio bitku s leukemijom. Imao je samo 29 godina.

Ovaj lijevi bek s bolešću se borio od 2015. kada je kao posuđeni igrač Wigana igrao za Tenerife. Nogometnu je karijeru prekinuo 2016. kako bi se borio s bolešću. No, nažalost su iz Wigana objavili tužnu vijest da je preminuo.

"Saznali smo stvarno tužnu vijest. Napustio nas je naš bivši igrač Juan Carlos Garcia. Naše misli su s njegovom obitelji i prijateljima u ovim teškim trenucima" objavili su iz Wigana.

Garcia je u karijeri igrao za honduraške klubove Marathon i Olimpiju, dok je u Wiganu bio od 2013. do 2016, uz šestomjesečnu posudbu u Tenerife.

Za reprezentaciju Hondurasa odigrao je 39 utakmica uz jedan gol. Iza njega su i nastupi na dva Svjetska prvenstva, 2010. i 2014. Posebno se pamti njegov gol u kvalifikacijama za brazilski Mundijal protiv Sjedinjenih Država.

Najčitaniji članci