Sport

Komentari 3

Turčin iz Leicestera zamolio je sugrađane za pomoć i zahvalio Modriću: Hvala na suosjećanju

Turčin iz Leicestera zamolio je sugrađane za pomoć i zahvalio Modriću: Hvala na suosjećanju

U brzom je roku skupio dosta grijalica, deka, jastuka, suhe hrane, jakni i ostalih potrepština te je sve odmah poslao za Tursku i zahvalio mnogima koji su podržali potresom pogođena područja na društvenim mrežama

Nakon što su Tursku zadesila dva razorna potresa uz 450 manjih, diljem svijeta skuplja se i šalje humanitarna pomoć unesrećenima. I sportske zvijezde diljem svijeta krenule skupljati pomoć, a među njima je i turski reprezentativac Çağlar Söyüncü (26) koji igra u Leicester Cityju, a tamo je odmah krenuo skupljati humanitarnu pomoć. 

U brzom je roku skupio dosta grijalica, deka, jastuka, suhe hrane, jakni i ostalih potrepština te je sve odmah poslao za Tursku.

Podsjetimo, najrazorniji su potresi bili oni u ponedjeljak, 6. veljače. Prvi je bio magnitude 7,8 te je pogodio središnju Tursku. Drugi, magnitude 7,7 po Richteru, pogodio je područje Halkapinar u 11.25 sati te je preko 5000 ljudi poginulo, a tko zna koliko više ih je ostalo bez doma.

Söyüncü je također zahvalio svima koji su pružili podršku, a među njima je bio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37).

- Hvala na suosjećanju, legendo - napisao mu je turski reprezentativac.

Najčitaniji članci