Obavijesti

Sport

Komentari 3

Trenutak povijesti u ženskom UFC-u obilježio večer: Dern je izvela prvu polugu na nozi ikad!

Trenutak povijesti u ženskom UFC-u obilježio večer: Dern je izvela prvu polugu na nozi ikad!
5

Kod djevojaka u Las Vegasu vidjeli smo trenutak - povijesti. Mackenzie Dern treći je put pobijedila u UFC-u i to "kneebarom" u prvoj rundi protiv Hanne Cifers, nešto što u ženskom UFC svijetu još nikad nismo vidjeli

VIDEO

Bivši UFC-ov prvak u velter-kategoriji Tyron Woodley (38) vratio se u oktogon nakon gotovo 15 mjeseci stanke, ali tek da bi mu se dogodilo nešto što nije nikad u karijeri - dva uzastopna poraza.

Woodleyja (19-5-1), kojemu je ovo bio prvi meč nakon lanjskog gubitka titule i poraza od Usmana, pobijedio je Brazilac Gilbert Burns (33) na priredbi UFC on ESPN 9 u Las Vegasu, četvrtoj u mjesec dana, a prvoj izvan Floride. Burns je trijumfirao nakon 25 minuta, prilično uvjerljivo i jednoglasnom odlukom sudaca.

- Osjećao sam se dobro i nemam nikakvu ispriku. Bio sam u sjajnoj formi i činilo mi se da sam se pripremio kako treba. Sve mi je izgledalo dobro oko ovoga meča - poručio je Woodley u video-poruci na Instagramu vozeći se u automobilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tyron Woodley (@twooodley)

- Još sam ga jučer pogledao u oči i znao sam da je spreman na bitku i to sam doživio kao dobru stvar. On je odradio sjajan posao u držanju distance i izbjegavanju mojih udaraca. Mnogi bi u onim teškim trenucima odustali, ali ne i ja. Razmišljao sam o svemu što se događa i svim ljudima koji ovih dana prosvjeduju i rekao sam si da ne mogu odustati.

MMA: UFC Fight Night-Las Vegas

Burns je, pak, slavio je šesti put zaredom (19-3-0) pruživši Woodleyju "lijepe" uspomene na ovaj meč makar on ne misli baš tako. Brazilac je imao 76 značajnih udaraca, Amerikanac tek 29.

- Zaista sam se nadao da ću pobijediti. Znam da sam imao problema u prvoj rundi. Iskreno, ne znam kako me taj lik pogodio laktom. Svjestan sam da me udario nogom u nogu i da od tog trenutka ona više nije savršeno funkcionirala. Ali ne znam čime me udario dok smo stajali, je li to bio lakat ili... No, vi ste vidjeli pa znate o čemu govorim. Nakon udarca u nogu ona više nije bila ista i nisam mogao uhvatiti ritam, ali mislim da nemam nekih ozljeda. Zaradio sam posjekotinu koju ne možete vidjeti jer imam najboljeg plastičnog kirurga dr. Grega koji je to zakrpao. Imam valjda oko tri tisuće šavova iznad oka. Ali moja noga izgledala je kao da imam lubenicu ispod kože. Nije mi još uvijek sve jasno, ali htio sam vam se obratiti.

MMA: UFC Fight Night-Las Vegas

U ostalim dvobojima u APEX kompleksu Augusto Sakai pobijedio je Blagoja Ivanova u sunaslovnom teškaškom meču podijeljenom odlukom sudaca, pa Sakai sada, kao i Francis Ngannou, broji četiri uzastopne pobjede u teškoj kategoriji.

Kod djevojaka vidjeli smo trenutak - povijesti. Mackenzie Dern treći je put pobijedila u UFC-u i to "kneebarom" u prvoj rundi protiv Hanne Cifers, nešto što u ženskom UFC svijetu još nikad nismo vidjeli.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

UFC on ESPN 9 rezultati:

  • Gilbert Burns def. Tyron Woodley - jednoglasna odluka sudaca (50-45, 50-44 x2)
  • Augusto Sakai def. Blagoy Ivanov - podijeljena odluka sudaca (27-30, 29-28 x2)
  • Billy Quarantillo def. Spike Carlyle - jednoglasna odluka sudaca (29-28 x3)
  • Roosevelt Roberts def. Brok Weaver - poluga gušenja (R2, 3:26)
  • Mackenzie Dern def. Hannah Cifers - poluga na nozi (R1, 2:36)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...