Sport

Komentari 2

Tyson se ukazao: Marokanac na OI htio odgristi uho protivniku?!

Tyson se ukazao: Marokanac na OI htio odgristi uho protivniku?!

Marokanac je gubio na bodove pa je u jednom trenutku pokušao odgristi uho Novozelanđanina Davida Nyikea. Nije uspio, ali nas je podsjetio na čuveni meč Tysona i Holyfielda iz 1997.

Youness Balla možda nema talent jednog od najvećih boksača u povijesti, Mikea Tysona, ali se potrudio prekopirati neke obrasce ponašanja. 

Marokanac je, naime, napravio skandal tijekom meča osmine finala olimpijskog turnira u Tokiju u kategoriji do 91 kilograma. U poodmakloj fazi meča, razjaren činjenicom da gubi i da je prekid jedini način, pokušao je zagristi uho Novozelanđanina Davida Nyikea

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Nije uspio, ali nas podsjetio na čuveni meč Tysona i Holyfielda iz 1997, kada je 'Iron' Mike poludio jer ga je protivnik nekoliko puta udario glavom u bradu što, naravno, nije dozvoljeno.

David Nyike je na kraju slavio odlukom sudaca, a zanimljivo, baš nitko od prisutnih nije primijetio nesportski potez zbog kojeg bio trebao biti suspendiran.