Obavijesti

Sport

Komentari 7

Tysonu prijetio pištoljem, a on ostao mirno sjediti pa ga zagrlio

Tysonu prijetio pištoljem, a on ostao mirno sjediti pa ga zagrlio
4

"Koji ku*ac radiš? Gubi se odavde. Ne igraj se sa životom. Bježi!", rekao je organizator stand-up komedije nakon što je nepoznati muškarac pištoljem prijetio Tysonu pozivajući ga na borbu

VIDEO

Legendarni boksač Mike Tyson (55) u utorak je s prijateljima bio na stand-up komediji, a u jednom trenutku večeri situacija je eskalirala. 

Pokretanje videa...

Mike Tyson u borbi veterana 01:47

Bivši prvak teške kategorije sjedio je u prvom redu publike i gledao nastup nakon čega mu je jedan muškarac prišao i pozvao ga na okršaj. 

Američki TMZ objavio je video u kojem se vidi kako mu muškarac uporno govori da se želi potući s njime. 

'Iron Mike', koji je vladao kao neprikosnoveni prvak u teškoj kategoriji od 1987. do 1990., a još uvijek drži nekoliko rekorda u superteškoj kategoriji u boksu, ostao je mirno sjediti te se nije dao isprovocirati. 

Jedan od prisutnih gledatelja sve je snimio kamerom, a svjedoci su naveli da je 'muškarac htio izazvati' prvaka koji je tijekom blistave karijere 44 puta nokautirao protivnike. 

U sve se umiješao i organizator koji mu je poručio da se smiri i ostavi Tysona na miru. 

"Koji ku*ac radiš? Gubi se odavde. Ne igraj se sa životom. Bježi!", rekao mu je voditelj nakon čega su se stvari zakomplicirale. 

Muškarac je zaprepaštenom voditelju zaprijetio da će pucati te je izvukao pištolj. Gledatelji su se sagnuli ispod stolova dok je Tyson nepomično ostao sjediti za stolom. 

Svi prisutni bili su šokirani, ali Tyson je poslušao muškarca unatoč kaosu koji je napravio. Muškarac je spremio pištolj nakon čega se 'Iron Mike' ustao i zagrlio čovjeka. 

TMZ je naveo da policiju nisu zvali te da je Tyson u konačnici sigurno napustio studio nedugo nakon što je i muškarac otišao. 
Nije to bila prva situacija da su Tysonu prijetili vatrenim oružjem. Bivši trener Teddy Atlas navodno mu je uperio pištolj u glavu kada je imao samo 15 godina. 

Karijeru je završio s 50 pobjeda (44 nokautom), šest poraza i dvije borbe bez pobjednika. A onda se u šestom desetljeću života opet vratio u ring. Odradio je ekshibicijsku borbu s Royem Jonesom nakon čega se više nije borio.  

Boxing: Tyson vs Roy Jones Jr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu