Obavijesti

Sport

Komentari 7

Sjajna vijest uoči meča godine: U Dinamu opet svi negativni!

Sjajna vijest uoči meča godine: U Dinamu opet svi negativni!

Dinamovci su uoči odlaska u Nizozemsku obavili nova testiranja, a sve je isto kao i prošli tjedan. Nema pozitivnih na korona virus, hrvatski prvak u srijedu putuje u Rotterdam, utakmica je u četvrtak

Dobre vijesti iz Maksimira uoči utakmice koja može donijeti novo europsko proljeće. Dinamovci su se u ponedjeljak testirali na korona virus, a rezultati su odlični. Nema pozitivnih na korona virus.

Pokretanje videa ...

Sve je isto kao i prošli tjedan prije utakmice u Austriji. Ni tada nije bilo pozitivnih na koronu. Najviše su problema s koronom u Dinamu imali prije prve utakmice s Wolfsbergerom. Tada je bilo devet pozitivnih na korona virus, očito je put u Rusiju napravio svoje. U Moskvi se Rusi baš nisu pridržavali mjera pa su par dana nakon utakmice bili pozitivni Zoran Mamić i njegov pomoćnik Damir Krznar i neki jako bitni igrači. Jedan dio igrača nije bio obavezan odraditi testiranje uoči ove utakmice s obzirom na to da UEFA izdaje poseban certifikat igračima koji su već preboljeli COVID-19.

Dinamo u srijedu putuje u Nizozemsku, utakmica s Feyenoordom je u četvrtak od 18.55 sati. Zagrepčani su vodeća momčad skupine K s osam bodova. 

Oporavio se i Mario Gavranović. On je zaliječio ozljedu mišića, točnije lože, ali posljednjih tjedan dana nije mogao trenirati. Propustio je dosta treninga, morao je ići na terapije. Gavro što se tiče ozljede može igrati, ali je bez treninga i mogao bi propustiti ovu utakmicu. Možda bude na klupi, ali u prvih 11 neće jer je bez treninga.