Obavijesti

Sport

Komentari 2

U Dinamu šutnja, Fifa kaznila Osijek, Rijeka ide na Juventus, a Poljud već sutra čeka spektakl

U Dinamu šutnja, Fifa kaznila Osijek, Rijeka ide na Juventus, a Poljud već sutra čeka spektakl
6

Ništa zabrinjavajuće, prijelazni rok ionako počinje tek 18. siječnja i dotad ćemo sve riješiti, poručuju iz Gradskog vrta o kazni zbog dugovanja za trojicu igrača

VIDEO

Cijeli nogometni svijet iščekuje finale u Katru, nogometna Hrvatska moli se za broncu "vatrenih" i priprema doček za svoje junake, a posve u sjeni Svjetskog prvenstva već su se debelo zahuktale pripreme nekih hrvatskih prvoligaša. I vrlo su dramatične!

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Prvak Dinamo tek je krenuo ovaj tjedan, među zadnjima, ali u debeloj sjeni dvorskih borbi za prevlast. Zbog burne skupštine, na kojoj je član uprave Krešimir Antolić dobio nepovjerenje (Mamićeve) većine, prvi put na početku priprema klub nije organizirao ni omogućio izjave trenera (po novome i sportskog direktora) Ante Čačića. Da se ne bi potkralo koje nezgodno pitanje...

Zagreb: GNK Dinamo započeo pripreme za nastavak sezone

U Hajduku takvih problema nema, ondje je sve spremno za spektakl i utakmicu s njemačkim velikanom Schalkeom. U petak od 18 sati na Poljudu u goste stiže klub bogate povijesti, čiji su se navijači sprijateljili s Hajdukovima, a ove je sezone momčad prvi dio završila na posljednjem, 18. mjestu Bundeslige. Ima tri reprezentativca, od čega Japanac Maya Yoshida i Poljak Marcin Kaminski iz reprezentacija koje su igrale na SP-u. Dakako, oni neće igrati u Splitu jer su dobili dulji odmor.

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka

Hajduk i Schalke odigrali su dva pamtljiva okršaja u Kupu Uefe 1997. godine. Ulaznice za susret u petak stoje od 60 do 200 kuna, a za pretplatnike i djecu od 20 do 100 kuna.

Još veći će suparnik biti Rijekin test za početak proljetnog dijela sezone. Naime, nakon što je obnovila suradnju s Dinamom dovevši iz Maksimira Antonija Marina, Denija Jurića i Emira Dilavera, Rijeka želi raskinuti ugovore s oba Pavlovića, Solanom, Merkulovim, Bušnjom, Karricom... I 22. prosinca sprema se u Torino na prijateljsku utakmicu s Juventusom.

Rijeka i Osijek susreli se u 32. kolu 1. HNL

I dok se Rijeka pojačala igračima iz Dinama, Gorici u borbi za ostanak pomaže Osijek, koji joj je poslao Slavka Bralića, Vinka Petkovića i Kristijana Fučka. Ali doveo nije nikoga. Jer ne smije! Naime, Fifa je kaznila Osijek zabranom registracije novih igrača jer nije isplatio svoja tri prethodna transfera. Konkretno, duguje Alavesu za Ramona Miereza, LASK-u za Jevhena Čeberka i Sutjesci za Nikolu Janjića.

- Ništa zabrinjavajuće, prijelazni rok ionako počinje tek 18. siječnja i dotad ćemo sve riješiti - poručuju iz Gradskog vrta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba