Obavijesti

Sport

Komentari 1

U Gorenju realni: 'Čupića nećemo moći zadržati...'

U Gorenju realni: 'Čupića nećemo moći zadržati...'
1

Hrvatski rukometaš briljira u dresu slovenskoga prvoligaša i u klubu su svjesni da će otići na ljeto. On kaže da o tome u ovom trenutku ne razmišlja

VIDEO

Uoči pripremam za Peking Ivan Čupić je potpisao trogodišnji ugovor za slovensko Gorenje Velenje. Nedugo potom dogodila se velika nesreća, Čupić je tijekom priprema ostao bez polovice prsta lijeve ruke. No Slovenci nisu marili, pričekali su da se vrati i sada likuju. 'Čupko' igra fenomenalno, trpa bez prestanka, donosi puno dobra momčadi. No neće još dugo i to u klubu dobro znaju.
- Logično je očekivati da će nas Čupić ovoga ljeta napustiti - rekao je direktor Gorenja Stane Ostrelič. I klupski čelnik zna da će rastanak neminovan, iako se bogati njemački i španjolski klubovi zasad ne javljaju.
- Nismo još primili nikakvu ponudu, ali dovoljno je vidjeti nagađanja po medijima. Iako odrađuje tek prvu godinu ugovora, sumnjam da ćemo ga moći zadržati - kaže Ostrelič.
No Ivan je rijetko pošten dečko, jedan od onih koji ne zaboravljaju onoga tko im pruži ruku kada je najteže.
- Ovaj klub je stao iza mene nakon teške ozljede. Ostao sam bez prsta, ali i suigrač i navijači su mi bili velika podrška, puno su mi pomogli. I zato se svima njima želim odužiti golovima i dobrim igrama. Uostalom, sretan sam u velenju - kaže 'Čupko'.
Čupić iz zahvalnosti ne želi to javno reći, no jasno je da neće ostati hladan na ponude iz najvećih europskih klubova. Koje će, nema nikakve sumnje, stići u Velenje. No Ivan se time ne zamara.
- Profesionalac sam, od rukometa živim i u svakoj utakmici ću dati sve što mogu. Želim s Gorenjem osvojiti sve trofeje koje možemo osvojiti - rekao je Čupić. Što se prvenstva tiče, na dobrom su putu. Gorenje dijeli prvo mjesto sa Cimosom iz Kopra, četiri boda ispred Celjana. U posljednjem kolu su dobili Jeruzalem iz Ormoža 28-20. Čupić? Osam komada, sve je u redu, hvala na pitanju...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...