Obavijesti

Sport

Komentari 91

'U Hajduku mi je bilo najgore, to je bilo nešto kao mobbing...'

'U Hajduku mi je bilo najgore, to je bilo nešto kao mobbing...'
1

Tada nismo bili prvaci, pa se išlo na smanjivanje ugovora i ja na to nisam pristao. Kasnije sam bio kažnjavan, suspendiran, morao sam trčati po Marjanu, prisjeća se splitskih dana Dario Jertec...

VIDEO

Već sam nekoliko puta isticao da je razdoblje u Hajduku bilo najgore u mojoj karijeri. Nešto najgore što se može dogoditi mladom igraču koji se treba razvijati i igrati.

Tako se svojih dana u Hajduk sjeća današnji kapetan Varaždina Dario Jertec. Za Hajduk je imao 16 nastupa i postigao jedan gol.

Nakon poraza 2-1 od Rijeke na otvaranju 1. HNL, pred nogometašima Varaždina je drugi hrvatski velikan. Na stadion Varteksa nakon osam godina u nekoj natjecateljskoj utakmici dolazi Hajduk (nedjelja, 20 sati). Prva momčad “bijelih”.

Za Hajduk je od 2008. do 2010. godine nastupao kapetan Varaždina Dario Jertec, danas 33-godišnjak, koji je i protiv Rijeke pokazao da je još klasa.

Stigao je kad je trener bio Goran Vučević, kasnije su se izmjenjivali treneri i išlo se na smanjivanje klupskog budžeta.

Zagreb: Utakmica 2. HNL, NK Hrvatski dragovoljac i NK Varaždin

- Iste godine nismo bili prvaci, išlo se na smanjivanje ugovora i ja na to nisam pristao. Kasnije sam bio kažnjavan, suspendiran, trčao sam po Marjanu, to je bilo nešto kao mobbing - prisjetio se Jertec tih vremena.

- Tad su se valjda promijenila četiri trenera. Nešto slično kao danas u Hajduku. Iako je Hajduk velik klub, i cijela atmosfera u Splitu oko Hajduka. To je teško opisati - dodao je Jertec, koji je vrlo optimističan prije susreta sa svojim bivšim klubom.

- Igramo prvu utakmicu pred domaćom publikom, koja će biti naš 12. igrač. Imamo velik motiv i očekujemo prve bodove u prvenstvu - rekao je kapetan Varaždina, koji je u karijeri, osim za Varaždin i Hajduk, igrao za Dinamo, Rijeku, Čakovec, saudijske klubove Al Taawon, Hajer i Al Faisaly, kuvajtsku Quadsiju i slovenski Zavrč.

Na otvaranju 1. HNL, protiv Rijeke, Varaždinci su na početku bili pod dojmom i igrali su defenzivno.

- Prije utakmice protiv Rijeke nismo ni bili svjesni koliko možemo. Čak 80 minuta igrali smo defenzivno, no sad nas čeka drukčija utakmica. Moramo igrati ofenzivnije, ambicioznije i vjerujem da imamo kvalitetu za nadigravanje s Hajdukom - zaključio je Jertec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe