Obavijesti

Sport

Komentari 24

U hrvatskog drugoligaša ulaze stranci? Gradili bi novi stadion

U hrvatskog drugoligaša ulaze stranci? Gradili bi novi stadion
1

Momčad pod vodstvom trenera Fausta Budicina igra odlično, a klub koji vode predsjednik Saša Matijaš, dopredsjednik Marinko Koljanin i direktor Damir Kraljić raste na svim razinama. Orijent bi mogao dobiti novi stadion

VIDEO

Hrvatski nogometni klub Orijent drugoligaški je hit. Nakon 14 godina glasoviti se klub s Krimeje vratio u Drugu HNL, deklarirane su ambicije bile ostanak u ligi, ali... Nakon 13 kola Sušačani su uvjerljivo drugi, a u godini svog 100. rođendana dobre se vijesti samo nižu jedna za drugom.

Uoči povratka u Drugu ligu ušminkan je i uređen stadion Krimeja, sa Gradom se intenzivno radi na tome da u obližnjem Kampusu nikne i toliko potreban teren na kojem bi i trenirali Crveni i koristili ga brojni studenti koji u Rijeku dolaze iz cijelog svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krajem ovog mjeseca u Hrvatskome kulturnom domu na Sušaku održat će se Svečana akademija povodom velike i ponosne, 100. obljetnice Orijenta na kojoj će biti i predstavljena klupska monografija 'Neka bude Orijent' koju je složio Marinko Lazzarich.

Momčad pod vodstvom trenera Fausta Budicina igra odlično, a klub koji vode predsjednik Saša Matijaš, dopredsjednik Marinko Koljanin i direktor Damir Kraljić raste na svim razinama. Sve u skromnim i realnim financijskim okvirima no... Krimejska priča postaje zanimljiva i stranim investitorima.

Rijeka: Prijateljska nogometna utakmica HNK Orijent 1919 - HNK Osijek

Predsjednik Matijaš je, u razgovoru za Novi list, najavio i senzacionalnu mogućnost izgradnje novog stadiona, nove Krimeje!

- Razgovarali smo s tri različita investitora, dva dolaze s različitih kontinenata. Puno toga se treba poklopiti da se sklopi posao. Međutim, kada netko sjedne u zrakoplov i dođe s drugoga kontinenta onda je jasno da nije došao samo popiti kavu, već ima ozbiljne namjere - rekao je Matijaš ne otkrivajući iz kojih su zemalja ti potencijalni investitori.

Na nedavno održanoj klupskoj Skupštini Matijaš je podvukao:

- Prvih sto let Orijenta je iza nas, a drugi sto je tek pred nama i prirodno je: željeti više - nagoviještajući tako ambiciju da se, danas-sutra, Orijent vrati i u Prvu ligu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe