Obavijesti

Sport

Komentari 11

U Kopenhagenu pada rekord: Barca pred čak 21.300 navijača

U Kopenhagenu pada rekord: Barca pred čak 21.300 navijača
3

Rukometaši Kopenhagena i Barcelone večerašnjom će utakmicom u 20.10 sati na Parken stadionu srušiti rekord po broju navijača na jednoj rukometnoj utakmici...

VIDEO

Sve je spremno za, kako to domaćini najavljuju, najveću rukometnu utakmicu u povijesti. U glavnom danskom gradu večeras će u 20.10 sati igrati domaći AG Kopenhagen i branitelj naslova europskog prvaka Barcelona. I ništa tu ne bi bilo čudno ili od povijesne važnosti da se utakmica ne igra - na nogometnom stadionu.

Kopenhagen i Barcelona igrat će na Parken Areni pred 21.300 navijača što je najviše u povijesti europskih rukometnih natjecanja. Samo dva sata nakon što su izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka rasprodano je čak 10.000 ulaznica, a do srijede (18. travnja) prodano je svih 21.000 ulaznica koje su puštene u prodaju. Posljednjih 300 ulaznica bit će u prodaji u posljednjih nekoliko sati i ne treba sumnjati da će Parken Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

- Naravno da smo ponosni što će naš klub ući u rukometnu povijest. Atmosfera će biti posebna pa se nadam da će nam navijači pomoći da pobijedimo veliku Barcelonu i na uzvrat odemo sa što većom razlikom - rekao je Sören Colding iz Kopenhagena. Program na stadionu počinje tri sata prije utakmice, a navijači će moći uživati i u nastupima brojnih estradnih zvijezda.

Na istom su stadionu prošle godine u finalu domaće lige igrali sa Silkeborgom. Tada su srušili svjetski rekord u gledanosti jedne rukometne utakmice, a na stadionu je bilo preko 35.000 ljudi.

Ovoga puta, Danci su smanjili kapacitet na 21.300 mjesta kako bi vidljivost i ugođaj bio jednak za sve, a pritisak na Barcu, isti onakav kao da se igra u dvorani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom