Obavijesti

Sport

Komentari 0

'U Madrid sam došao otvoriti restoran pa završio na tenisu'

'U Madrid sam došao otvoriti restoran pa završio na tenisu'
6

S obzirom da sam ovdje, moji hrvatski prijatelji su mi rekli za teniske mečeve te me pozvali. Nisam znao da se igra tenis. No iskoristio sam priliku da pogledam Hrvatsku, rekao je Didi Draper

VIDEO

Dontaye Draper (35), bivši hrvatski košarkaški reprezentativac s američkom putovnicom, došao je iz Los Angelesa u Madrid te nije htio propustiti Davis Cup susret Hrvatske i Rusije. Došao je na poziv hrvatskih prijatelja te sjedio u skupini hrvatskih navijača. Dok su oni limenom glazbom i povicima bodrio tenisače, Draper ih je pokušavao nadglasati u razgovoru za 24sata na tribini Čarobne kutije, dvorane na jugu grada.

- U Madridu sam jer namjeravam otvoriti restoran pa ovih dana imam sastanke ovdje. Prije godinu dana sam počeo raditi na tome, zasad se sve odvija dobro. Bit će to restoran-klub. S obzirom da sam ovdje, moji hrvatski prijatelji su mi rekli za teniske mečeve te me pozvali. Nisam znao da se igra tenis. No iskoristio sam priliku da pogledam Hrvatsku.

Kakav je dojam?

- Nadam se da će Hrvatska na kraju i proći. Vidjet ćemo. Uživam u mečevima. I inače ponekad gledam tenis. Bit ću i na susretu protiv Španjolske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rubljov donio prvi bod Rusiji, Borna Gojo debitirao porazom
Rubljov donio prvi bod Rusiji, Borna Gojo debitirao porazom

Nekadašnji član Cedevite još prošle godine završio karijeru.

- Bio sam u Betisu iz Seville tri mjeseca i onda sam prestao igrati. Osjetio sam da je vrijeme da stanem, tijelo mi je tako reklo. Sada živim u Los Angelesu.

Namjeravate li doći u Hrvatsku?

- Naravno, na ljeto planiram doći na odmor. Imam puno prijatelja u Hrvatskoj. Možda i tamo otvorim restoran. U kontaktu sam s grupom ljudi pa ćemo vidjeti.

Didija, tako kaže, nećemo gledati u košarci u nekoj drugoj funkciji, ali kako komentira situaciju u hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji?

- Nisam sada dovoljno upoznat sa situacijom, no znam da hrvatska ima odlične mlade i talentirane igrače, pa sam uvjeren da će opet imati dobru momčad.

Grcka - Hrvatska

Pratite li Real Madrid za koji ste igrali?

- Pratim, ide im dobro. Imam prijatelje ondje, čujem se s njima pa znam što se događa. Pratim i nogomet, Real Madrid, u kontaktu sam s cjelokupnim klubom.

Jeste li imali nedavno priliku razgovarati s Lukom Modrićem?

- U posljednje vrijeme nisam, no on je sjajan momak.

Dok je živio u Hrvatskoj, često se družio sa Sammirom, njih dvojica bili su poznati tandem u zagrebačkim klubovima.

- Zabavljao sam se igrajući košarku i gledajući prekrasne Hrvatice. Sammir je sjajan dečko, baš smo se dobro zabavljali. Čujemo se putem društvenih mreža. Znali smo se družiti i dok smo obojica igrali u Madridu - kaže Draper.

O njegovim izlascima sa Sammirom kružile su legende, čak i da su unajmljivali kuću u Dubravi u kojoj su se po cijele noći “družili” s djevojkama.

- Haha, bolesna priča! Zvuči odlično, ali nije istina...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener