Sport

Komentari 6

U momčadi Hajduk.hr zajedno igraju Maleš, Balakov i Vučević

U momčadi Hajduk.hr zajedno igraju Maleš, Balakov i Vučević

Tradicionalno 17. izdanje malonogometnog turnira Torcida kup okupilo je rekordnih 130 momčadi. U momčadi Hajduk.hr igraju trener Balakov i predsjednik Maleš

Momčad Hajduka.hr predvođena predsjednikom kluba Hrvojem Malešom, aktualnim trenerom Balakovom i bivšim trenerom Goranom Vučevićem zaigrat će na ovogodišnjem Torcida kupu. 

Tradicionalno, 17. izdanje ovog malonogometnog turnira okupilo je rekordnih 130 momčadi. Hajduk.hr je u ekipu ubrojio članove uprave Pavla Ciccarellija i Milana Nižetića, direktora marketinga Ivana Kraljevića i financijskog direktora Milana Prgometa. Mrežu će čuvati trener golmana Vlado Balić. 

Tri mjesta u momčadi još uvijek nisu popunjena. Mješovita momčad sastavljena od igrača i menadžmenta prvi će ogled imati večeras protiv ekipe Radunice. 

Na prijašnjim malonogometnim turnirima igrači Hajduka običavali su se raštrkati po prijavljenim momčadima, no Hajduk nije nastupao sa svojom momčadi. Ove godine žele uveličati turnir svojim nastupom i biti u bliskom kontaktu s najvjernijim navijačima. Ne žele se upuštati u spekulacije o plasmanu. 

- Obzirom na momčad sastavljenu od vrsnih nogometaša i sportaša, ne krijemo da očekujemo dobar rezultat. No isto tako će mo biti velika motivacija svima koji zaigraju protiv nas - kazao je glasnogovornik Hajduka Ante Bilić.

Najčitaniji članci