Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

'U Uefi ne mogu vjerovati da su BBB tako suicidalni'

Direktor Dinama Damir Vrbanović kaže kako Uefa pozorno prati ponašanje navijača modrih. Poručili su da je nevjerojatno što ti navijači rade klubu...

S.Strukić
Video: S.Strukić
11 komentara

Zahvaljujući nepotrebnoj i pretjeranoj bakljadi u Udinama na oproštaju od prošle europske sezone, navijači Dinama će ogled s Pjunikom gledati iz svojih fotelja ili u zagrebačkim kafićima. Na stadion ne mogu, Uefa je na taj način kaznila Dinamo zbog divljanja navijača. Nije prvi put, vrlo vjerojatno ni posljednji.
- Iz Uefe smo dobili novo upozorenje, rekli su da će pozorno pratiti ponašanje naših navijača u idućim utakmicama nakon Pjunika - rekao je direktor Dinama Damir Vrbanović. Inače, BBB-ovci službeno imaju zabranu i putovanja na jednu europsku utakmicu. Naravno, teško je vjerovati da će ih jedna takva 'banalnost' spriječiti da odu na eventualno gostovanje u Salzburg. U Austriji se svima diže kosa na glavi čim čuju da dolaze navijači Dinama, sigurno će se i austrijska policija posebno pripremiti za dolazak BBB-ovaca. U Austriji su posljednjih godina napravili dovoljno svinjarija, i to na nevažnim prijateljskim utakmicama. Ali nije samo Austrija važna za tu priče, još uvijek su žive slike iz Praga, Udina, one starije iz Švicarske...
- Uefin disciplinski sudac kaže da ne može vjerovati da u Europi postoje navijači koje rade toliko protiv svoga kluba. Rekao mi je da mu se čini da su naši navijači doista suicidalni, da mu se čini kako su čvrsto odlučili uništiti vlastiti klub - prenio je mišljenje Uefinog djelatnika Vrbanović. Dovoljna opomena trebala bi biti činjenica da će se početkom kolovoza na Maksimiru moći ući samo kad budu koncerti grupe U2, Pjunik će gledati na TV-u.
- Neće biti nikakve zamjene domaćinstava zbog koncerata, igrat ćemo uzvrat trećeg pretkola pred svojim navijačima - kaže Vrbanović i dodaje:
- Imamo dogovor s organizatorima, svi datumi su definirani. Uzvrat bi igrali 4. kolovoza, a radovi koji nemaju veze s travnjakom i svlačionicama mogu početi u zadanom roku, krajem srpnja. S postavljanjem pozornice i prekrivanjem igrališta počet će jutro nakon utakmice - rekao je Vrbanović. Irska grupa na Maksimiru će nastupati 9. i 10. kolovoza, što znači da bi vremena za dovršetak radova trebalo biti dovoljno.

Naši partneri pišu
Message