Obavijesti

Sport

Komentari 26

Benzema optužen za ucjenu, prijeti mu pet godina zatvora!

Benzema optužen za ucjenu, prijeti mu pet godina zatvora!
5

Francusko tužiteljstvo optužilo je Benzemu za umiješanost u skandal s ucjenom reprezentativnog suigrača. Napadaču Reala Madrida prijeti i do pet godina zatvora

VIDEO

Karim Benzema noć je proveo u pritvoru u Francuskoj. Policija je privela napadača madridskog Reala zbog sumnje da je s Djibrilom Cisseom ucjenjivao reprezentativnog kolegu Mathieua Valbuenu snimkom seksa. AFP donosi izvanrednu vijest i tvrdi kako je Benzema optužen za umiješanost u skandal.

Francuski mediji ranije su pisali kako je Benzema priznao da je umiješan u skandal s ucjenjivanjem Valbuene, ali i kako nije htio naštetiti reprezentativnom suigraču, već mu pomoći savjetom. Benzema je priznao da je u skandal umiješan preko prijatelja iz djetinjstva kojeg je navodno spojio s Valbuenom. Francuzi su istraživali je li Benzema direktno umiješan u ucjenu ili je savjetom samo htio pomoći Valbueni.

Pet godina zatvora

Prvoosumnjičeni je Cisse, a policija je osim njega privela i trojicu njegovih prijatelja. Nakon njih red je došao na Karima Benzemu koji je nakon ispitivanja morao ostati prespavati u pritvoru. Odvjetnik tvrdi da njegov klijent nije imao veze sa slučajem. Nedugo prije ove afere Benzema je pritvoren jer je vozio bez vozačke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Karim nije sudjelovao u tome. Smiren je, surađuje i odgovara na sva pitanja. Odmah je rekao da će biti na raspolaganju istražiteljima - rekao je odvjetnik Sylvain Cormier.

Ako se pokaže da je Benzema direktno umiješan u aferu ucjenjivanja suigrača iz reprezentacije, prijeti mu kazna zatvora i do pet godina.

Maloljetna prostitutka

Nije ovo prvi seks skandal u kojem se spominje Karim Benzema. Francuz je zajedno s Franckom Riberyjem 2011. godine bio na udaru javnosti zbog korištenja usluga maloljetne prostitutke Zahije Dehar. 

Francusko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu, ali je odustalo od procesuiranja dvojice igrača jer su zaključili kako Benzema i Ribery nisu mogli znati stvarnu dob marokanske prostitutke.

Youtube
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova