Obavijesti

Sport

Komentari 19

Udario ga i stravično si slomio nogu: Ovo nije za svačije oči...

Udario ga i stravično si slomio nogu: Ovo nije za svačije oči...
1

González je svom snagom opalio po Millerovoj potkoljenici i slomio si - svoju. Nogu je tako lomio i hrvatski borac Ante Delija, ali i Anderson Silva. Sreća u nesreći je da prijelom nije bio otvoreni

Amerikanac Albert González pretrpio je stravičnu ozljedu noge u borbi do 81,5 kilograma protiv Tysona Millera na Bellatoru 226, priredbi koja se prošlu subotu održala u San Joséu u Kaliforniji.

Prilikom "low kicka" desnom nogom pod desno Millerovo koljeno Gonzálezu su pukle obje kosti potkoljenice. Pao je na pod gledajući u nevjerici nogu koja je visjela, no nije vikao od boli iako je sasvim sigurno bila strašna. Srećom pa se nije radilo o otvorenom prijelomu.

Sudac nije imao drugog izbora nego dodijeliti pobjedu Milleru kojemu je to bila prva profesionalna borba u karijeri. Gonzáleza, pak, čeka dugi oporavak nakon ozljede kakvu je pretrpio član Cro Copova tima Ante Delija, ali i Anderson Silva i Tyrone Spong.

Upozorenje: uznemirujuć sadržaj! Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Pokretanje videa ...