Obavijesti

Sport

Komentari 422

Hajduk razbio Udinese, Kelavi tri komada i porcija zvižduka...

Hajduk razbio Udinese, Kelavi tri komada i porcija zvižduka...
10

Nogometaši Hajduka dobili su Udinese 3-0 na Poljudu u sklopu utakmice koja je bila vrhunac slavlja 103. rođendana. Bradarić, Andrijašević i Tomičić bili su strijelci

VIDEO

Pred oko 7000 gledatelja Hajduk je u rođendanskoj utakmici na Poljudu pobijedio Udinese 3-0. Sva tri gola postigli su bijeli u drugom poluvremenu, a zabijali su Bradarić i Andrijašević iz penala, te Tomičić, nakon lijepe akcije Vlašića i Bukve.

Oba trenera izvela su na Poljud kombinirane momčadi, za Udinese nije zaigrao nijedan prvotimac koji je nastupio u zadnjem ogledu s Genovom, dok je Tudor od prve minute koristio Stipicu, Maloču i Andrijaševića.

- Ni oni ni mi nismo koristili standardne igrače, ovo je ipak prijateljska utakmica i prigoda da damo šansu onima koji manje igraju, te našim ''draguljima'' Baliću i Vlašiću. Tek su potpisali ugovore i ovo im je nagrada, oni se sad vraćaju u juniore i tamo moraju biti najbolji i dokazati se prije nego li opet dobiju poziv – kazao je zadovoljni trener Hajduka Igor Tudor.

Osim Brazilca Maicosuela i Poljaka Zielinskog, nitko od igrača Udinesea nije pokazao ništa posebno, a najtužniji je bio Ivan Kelava, koji je branio u drugom dijelu i primio sva tri gola.

- Što da kažem, ovo je priča moje sezone, tko god zapuca pogodi mi rašlje. Evo, na Poljudu sam primio tri gola, dva iz penala i jedan koji nisam mogao ni u mislima obraniti. Drago mi je što smo Hajduku uveličali 103. rođendan, no žao mi je što smo na tom slavlju bili samo statisti – kazao je Kelava, koji se samo nasmijao na pitanje jesu li mu smetale uvrede s tribina.

Za Udinese je igrao i Splićanin po rođenju Igor Bubnjić.

- Moja obitelj je iz Jajca došla u Split, tu sam se rodio i živio četiri godine i uvijek mi je lijepo doći u rodni grad, pogotovo zaigrati protiv Hajduka, čiji sam oduvijek veliki navijač. Gušt mi je istrčati pred ovu publiku i zaigrati u pravoj atmosferi, drago mi je da sam bio na rođendanu Hajduka - kazao je Bubnjić.

Utakmicu će posebno pamtiti Nikola Vlašić, kome je ovo bio debitantski nastup za Hajduk. U 25 minuta uspio je skrenuti pozornost na sebe, on je oteo loptu stoperima Udinesea i započeo akciju za treći gol.

- Hvala treneru na prilici koju mi je ukazao, nastupiti na Hajdukovom rođendanu je neopisiv osjećaj. Gledala me cijela obitelj, ovo je za nas velika stvar, plod onoga što smo radili svih ovih godina - kazao je Vlašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 422
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući