Obavijesti

Sport

Komentari 391

Uefa otvorila postupak protiv HNS-a zbog incidenta u Parizu

Uefa otvorila postupak protiv HNS-a zbog incidenta u Parizu
6

Uefa je protiv HNS-a otvorila disciplinski postupak zbog ulaska navijača na travnjak i pirotehnike na Parku prinčeva. Odluka o mogućoj kazni je 21. srpnja

VIDEO

Nakon sretnih vijesti i pobjede protiv Turske na startu Europskog prvenstva u Francuskoj, iz Uefe stižu nešto lošije vijesti. Hrvatsku očekuje nova kazna.

Uefa je na svojoj službenoj stranici objavila kako je otvorila disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog ulaska navijača na teren i pirotehnike na Parku prinčeva na utakmici protiv Turske u nedjelju.

Odluku o mogućoj kazni Uefa će donijeti 21. srpnja.

Navijač koji je utrčao na teren prenoćio u pritvoru

Uefa je postupak otvorila i protiv turskog saveza i to zbog pirotehnike na stadionu te bacanja predmeta na travnjak, stoji na službenoj stranici.

Hrvatski navijač ušao je na teren nakon što je Modrić zabio Turskoj pred kraj prvog dijela. Izmakao je pozornosti redara i na travnjaku je čak stigao zagrliti hrvatskoj junaka koji je golčinom osigurao Vatrenima pobjedu na startu.

Policija ga je privela na stadionu i prenoćio je u pritvoru.

Hrvatska je Uefin recividist i proteklih godina je na crnoj listi zbog ponašanja navijača. To su loše vijesti zbog kojih bi HNS mogao dobiti visoku kaznu.

No olakotna okolnost je kako se ne radi o rasističkim ispadima za što je Uefa već žestoko kaznila Hrvatsku što je zapravo bilo upozorenje kako će kod sljedećeg incidenta upotrijebiti mjeru izbacivanja iz natjecanja.

Turkey v Croatia - EURO 2016 - Group D Turkey v Croatia - EURO 2016 - Group D Turkey v Croatia - EURO 2016 - Group D
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 391
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna