Obavijesti

Sport

Komentari 32

UFC časti: Pogledajte rijetku snimku nokauta Cro Copa

UFC časti: Pogledajte rijetku snimku nokauta Cro Copa
2

Malo prije nego je Cro Cop trebao u ring s Fedorom, zalomio mu se težak poraz od pokojnog Kevina Randlemana. Mirko je iste godine, osam mjeseci kasnije revanširao poraz i ugušio Randlemana

VIDEO

Zlatni dani PRIDE-a zagolicaju maštu svim obožavateljima mješovitih borilačkih sportova. Bilo je to ono doba kada je Mirko Filipović bio bog i batina i kada je čuvena krilatica "right leg hospital, left leg cemetery" poslužila kao motivacija mnogim današnjim borcima da se uopće počnu baviti MMA-om.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Mirko je izgradio velebnu karijeru u Japanu i rješavao protivnike kao od šale. Stekao je titulu opasnog nokautera i cijeli borilački svijet čekao je veliki okršaj protiv Fedora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, svim velikanima zalomi se poneki težak poraz. Veličanstveni trio tog doba Fedor-Cro Cop-Minotauro i dan danas je po mnogima najbolji teškaški trojac koji se natjecao u isto vrijeme pa ipak, u kasnijim vremenima i prelasku na američki kontinent nakon što je UFC kupio PRIDE, doživjeli su neke teške poraze i pokazali da svako vrijeme nosi svoje i da je ljudski izgubiti.

Malo prije nego je Cro Cop trebao u ring s Fedorom, zalomio mu se težak poraz od pokojnog Kevina Randlemana. Američka zvijer, čovjek iznimne fizičke snage i motorike te vrsni hrvač iznenadio je Cro Copa te 2004. kao autsajder i nanio mu tada prvi poraz nokautom u MMA karijeri.

UFC je kupnjom PRIDE-a stekao i prava vlasništva na snimke pa je povodom obljetnice te borbe obožavatelje počastio videom.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Mirko se osam mjeseci kasnije na tradicionalni novogodišnji turnir revanširao Randlemanu i pobijedio ga giljotinom.

Inače, Filipović nikada u karijeri nije izgubio revanš. Karijeru je završio u nizu od čak 10 pobjeda među kojima je osvojio Rizinov Grand Prix te se revanširao Gabrielu Gonzagi i Royu Nelsonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'