Sport

Komentari 11

UFC počeo odbrojavanje, Stipe jasan: Ishod će biti kao prvi put

UFC počeo odbrojavanje, Stipe jasan: Ishod će biti kao prvi put

Manje od tjedan dana dijeli nas od uzvrata za teškaški pojas UFC-a. Stipe Miočić brani titulu protiv Francisa Ngannoua, a 'Predator' mu je poručio kako je danas dvostruko bolji borac nego tada

Odbrojavanje je počelo! U nedjelju oko šest sati ujutro po hrvatskom vremenu gledat ćemo američko-hrvatskog borca Stipu Miočića (38, 20-3) koji će braniti titulu teške kategorije UFC-a protiv Francisa 'Predatora' Ngannoua (34, 15-3)! Bit će to uzvrat nakon tri godine kad je spomenuti dvojac bio u kavezu.

Tad je pobijedio Stipe Miočić odličnom taktičkom predstavom u pet rundi. Suci su mu jednoglasno dali pobjedu, iako treba priznati da su Francisove 'bombe' nekoliko puta opasno fijuknule kraj Stipine brade u prvoj i drugoj rundi. No, jedino bitno je bilo da je poslije meča ruka u zraku bila Miočićeva.

U međuvremenu je Stipe odradio trilogiju protiv Daniela Cormiera (42, 22-3-1) - izgubio, osvojio i obranio titulu, a ni Francis nije mirovao. U četiri meča je u kavezu proveo tek 2 minute i 42 sekunde! Sve je završio nokautom, a redom je pobijedio Curtisa Blaydesa (29, 14-3-1), Caina Velasqueza (38, 14-3), Juniora dos Santosa (37, 21-9) i Jairzinha Rozenstruika (31, 11-2).

Izjavio je 'Predator' da je drugačiji borac nego prije, u svoj je kamp pozvao i prvaka velter kategorije Kamarua Usmana (33, 18-1) koji bi mu trebao pomoći u hrvačkom dijelu, ali i biti u njegovom kutu za vrijeme meča. Na krilima strašnog niza stiže u meč za titulu, a Stipe ima samo jednu poruku za njega:

- Ishod će biti isti kao u prvom meču - jasno je poručio prvak teške kategorije.

Bilo kako bilo, očekuje nas novi uzbudljivi meč. Odbrojavanje je počelo!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video UFC-ove najave možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci