Sport

Komentari 17

Stipe, čuvaj se: UFC prvak će trenirati kamerunskog diva...

Stipe, čuvaj se: UFC prvak će trenirati kamerunskog diva...

Kamerunski borac Francis Ngannou potvrdio je u svojem 'fight camp vlogu' da će u njegovom kutu za meč sa Stipom Miočićem stajati UFC-ov prvak u 'velteru' Nigerijac Kamaru Usman

Vjerojatno i ptice na grani znaju da će se revanš između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua održati u noći na 28. ožujka u APEX-ovom centru u Las Vegasu. Iako borci neće imati podršku navijača što se u jednom trenutku pokazalo kao mogućnost, Ngannou će u svom kutu imati prvaka u 'velteru' Kamarua Usmana, neporaženog (13-0) borca u UFC-u.

Stipe je u Bostonu razotkrio sve slabosti kamerunskog 'predatora', bacao ga je po podu i igrao se s njim te u konačnici potpuno zaslužno slavio nakon sudačke odluke, a Ngannou će ovog puta pokušati izbjeći upravo to pa je angažirao Nigerijca da mu pomogne u hrvačkom segmentu. 

- Da, Kamaru Usman nalazit će se u mom kutu za ovu borbu. Dobro je što je sa mnom i što mi pomaže za meč. Za ovo mi je svaka pomoć dobrodošla. Dobro je i što će moje pripreme začiniti vlastitim vještinama. Ovo je presudan trenutak u pripremama za borbu i vrlo je bitno surađivati s njim. Bit će u mom kutu i pomagati mi s hrvanjem - otkrio je Ngannou u svom Fight Camp vlogu.

Hoće li ga 'afrička veza' spasiti od novog poraza od Miočića? Sumnjamo. No, poznato je da je Nigerijac jedan od najboljih hrvača u UFC-u pa ćemo za nešto manje od dva tjedna saznati koliko je 'Predator' naučio od Usmana koji se inače priprema za drugu borbu protiv Jorgea Masvidala koja je na rasporedu 24. travnja, a održat će se pred 15 tisuća navijača u Jacksonvilleu, na Floridi.

Najčitaniji članci