Obavijesti

Sport

Komentari 22

UFC prvak: Van Dammeu sam htio otkinuti glavu na treningu

UFC prvak: Van Dammeu sam htio otkinuti glavu na treningu
1

UPS! Holivudska zvijezda Jean-Claude Van Damme (57) bio je gost na treningu bivšeg UFC prvaka Codyja Garbrandta. Slučajno je zakačio prvaka po zubima, a ovaj je poludio. Jedva su ga smirili

VIDEO

Bivši UFC prvak Cody Garbrandt i holivudska zvijezda Jean-Claude Van Damme prolazili su tehnike udaraca na treningu. Van Damme potom udara Garbrandta nogom u zube. To je stara vijest, ali sad je procurio i video incidenta.

SPARING VAN DAMMEA I GARBRANDTA

 

'Nisam ni znao da je to Van Damme'

Trebao je to biti pokazni sparing, lagana izmjena udaraca kako bi borci prošli nekakve osnovne tehnike. No to je postalo nešto više nakon što je Van Damme fintirao udarac pa opalio po zubima UFC prvaka koji nije ni znao što ga je snašlo.

- Kaže on meni: 'Htio bih ti pokazati neke udarce'. Prošli smo tehnike tri ili četiri puta, a onda me udario nogom u zube. Pomislio sam: 'Što je sad ovo?!'. Bio sam bijesan, htio sam mu otkinuti glavu. Pa koliko puta se tako zafrkavamo na treningu, ali zaustavimo udarac u zadnji trenutak. Neću lagati, tip ima brze udarce, morao sam napustiti trening da ga ne razbijem. Baš sam bio vruć, a on nakon svega padne na koljena i cmolji da mu oprostim, da nije htio... Rekao sam mu samo: 'Jean...' i otišao. Nisam znao da je to Van Damme - rekao je Cody Garbrandt, bivši prvak u bantam kategoriji.

VIDEO U KOJEM GARBRANDT PRIČA O INCIDENTU

 

Kad se ohladio, prihvatio je ispriku Van Dammea.

- Tako je, kako je. Na kraju smo se izgrlili i pomirili. Ma bilo je to dobro iskustvo s Jeanom, ima jako dobre udarce nogama, ne mogu lagati - dodao je Garbrandt.

Jean-Claude Van Damme je holivudska zvijezda akcijskih filmova i posebno filmova borilačke tematike. Mirko Filipović rekao je kako je zbog njegovog filma 'Krvavi sport' iz 1988. godine odlučio krenuti u borilačke vode. Upoznao je Van Dammea koji mu je postao veliki prijatelj i kojeg je ugostio u Zagrebu nekoliko puta.

POGLEDAJTE DOSAD NEPRIKAZANI VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome