Obavijesti

Sport

Komentari 75

Anto se predao: MMA borac je izrešetao bivšeg prvaka BiH?

Anto se predao: MMA borac je izrešetao bivšeg prvaka BiH?
2

Policija u Zenici u srijedu je uhitila Antu Palavru, kickboksača kojega sumnjiči da je dan ranije u tom gradu ubio Džemala Mahmića, također boksača koji je svojedobno bio i europski prvak u kickboksu...

VIDEO

Anto Palavra (21), MMA borac iz Nove Bile, koji živi u Zenici i koji je osumnjičen za ubojstvo BiH kickboksera Džemala Mahmića (33) u buregdžinici, predao se zeničkoj policiji.

Palavra je nakon ubojstva pobjegao u nepoznatom pravcu, no policija ga je ubrzo locirala, a nakon pregovora jutros se predao tamošnjoj policiji koja je utvrdila da su Palavra i Mahmić prethodnih dana imali određene sukobe i koji su vjerojatno motiv strašnog ubojstva u buregdžinici.

 

Strava u BiH: U buregdžinici je ubijen bivši kickboxing prvak
Strava u BiH: U buregdžinici je ubijen bivši kickboxing prvak

- On se danas predao, a nakon ispitivanja u policiji bit će predan Tužiteljstvu  ZDK - rekla je policijska glasnogovornica Aldina Alić.

Nedavno se borio u Belišću

Anto Palavra je MMA borac koji je u karijeri imao sedam borbi od kojih je tri dobio. Predzadnja borba i posaljednja pobjeda mu je bila u kolovozu prošle godine u Belišću na "Baraber Fight Night" gdje je tehničkim nokautom dobio Luku Šafrana. 

Podsjetimo, u utorak je u pucnjavi u Zenici ubijen Džemal Mahmić (33), višestruki prvak BiH, Balkana i Europe te viceprvak svijeta u kickboksu i svojevremeno najperspektivniji BiH borac. Iako je hitna brzo stigla na mjesto nesreće, Mahmiću nije bilo spasa.

Ubijeni se već nekoliko puta nalazio u sličnim situacijama. Krajem 2011. je u Zenici zadobio teške ozljede glave, odnosno prijelom kostiju lica i nosa te prostrjelnu ranu lijeve natkoljenice. Godinu kasnije bio je osuđen zbog pucnjave u kojoj je stradao Zeničanin Amer Pivić (18). Tada je tvrdio kako se na tom mjestu našao slučajno te da mu je namještena sačekuša. Za sobom je ostavio trudnu suprugu i već rođeno dijete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener