Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ujak Gascoigne propada, a nećak Cameron (7) zabija

Ujak Gascoigne propada, a nećak Cameron (7) zabija
6

Sedmogodišnji sin sestre Paula Gascoignea je potpisao svoj prvi ugovor. Uzeo ga je Newcastle nakon što je zabio 22 gola u samo 30 minuta!

VIDEO

Cameron obožava svog ujaka, sata i sate provodi pred televizijom i upija Paulove poteze. Ujutro, čim se probudi, u dvorištu kopira ono što je vidio, ispiričala je za Daily Star 35-godišnja Lindsay, mlađa sestra engleske nogometne legende Paula Gascoignea. Dok Gazza svakog jutra pokušava nagovoriti samog sebe da preživi i ovaj dan, da u sebe ne ulije baš sav alkohol koji mu dođe pod ruku, mali Cameron u njemu vidi idola i veliku nogometnu inspiraciju.
- Je, Paul je mom sinu inspiracija, ali samo kad se radi o nogometu. I to nije loše, ali nadam se da će Cameron naučiti nešto iz svih pogrešaka koje je moj brat radio u životu - kaže mama Lindsey i otkriva na što u prvom redu misli kad govori o bratovim pogreškama:
- Prije svega se nadam da ću ga uspjeti zaštititi od žena kao što je moja bivša šogorica Sheryl!
Cameron Gascoigne nogomet je počeo igrati kad mu je bilo pet godina. Krenuo je u maloj momčadi Rutheford Swifts u mjestašcu Gatesheadu, gdje živi s roditeljima. Talent je odmah izbio na površinu i skauti Newcastlea nisu oklijevali.
- Nevjerojatan je! - jedino je što je mogao reći trener u omladinskoj školi Newcastlea nakon što je vidio Camerona u akciji. Organizirali su trening-utakmicu i podijelili dječake u dvije momčadi. Cameron je u 30 minuta zabio 22 gola!
- Cameron, drugo poluvrijeme ćeš igrati za suprotnu momčad - rekao je malom Gascoigneu trener nakon tih 30 minuta, sve u želji da utakmicu učini barem malo neizvjesnom... Mali je briljirao i jedva čeka da dobije dres na kojem piše 'Gascoigne'. Kao što je nekad pisalo na ujakovom.
- Ponosan je što može nositi dres s tim prezimenom, ponajviše zato što obožava ujaka - kaže mama Lindsey i dodaje:
- Možda jednog dana ponovno vidimo prezime Gascoigne na dresu engleske reprezentacije. Paul je odlučan da pomogne Cameronu da postane što bolji nogometaš, to mu je jedna velika inspiracija u borbi protiv alkoholizma.

'PAUL JE DOBAR ČOVJEK, ZASLUŽUJE ZDRAVLJE'
Neće još dugo, više mu nema spasa, rekli su za britanske medije već nekoliko puta ljudi bliski Paulu Gascoigneu. Čak je i njegov 12-godišnji sin rekao kako se boji da njegov tata neće još dugo. No sestra Lindsey se i dalje nada, iako se ni jedna rehabilitacija dosad nije pokazala uspješnom.
- Paul mora ozdraviti, mora zbog samoga sebe. Dobar je čovjek i zaslužuje barem malo sreće - misli Lindsey.

BAKA GASCOIGNE NA RUBU LUDILA
Cijela obitelj Gascoigne bijesna je na bivšu Gazzinu suprugu Sheryl. Misle da je ona jedna od glavnih razloga Paulove propasti, a ulje na vatru dolila je kad je pristala surađivati na izradi dokumentarnog filma o Gazzinoj propasti. Pred kamere je pustila i 12-godišnjeg sina, zbog čega je obitelj na rubu ludila. Sam Gazza zbog toga je namjerava tužiti, sestra Lindsey želi sina zaštititi od takvih žena, a posebno je bijesna Paulova majka, Cameronova baka.
- Moja majka na rubu je ludila. Ne sjećam se da sam je ikad vidjela tako bijesnu kao posljednjih dana - otkrila je Lindsey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka