Sport

Komentari 43

Ulaznice za LP se grabe! Istok i zapad dolje su sad rasprodani

Ulaznice za LP se grabe! Istok i zapad dolje su sad rasprodani

Prodaja ulaznica za otvaranje Lige prvaka na Maksimiru i utakmicu s Atalantom krenula je u četvrtak u 11 sati, a nakon samo pet sati rasprodane su dvije tribine! Ulaznica još ima za sjever i zapad gore

Euforija Lige prvaka trese Zagreb! Još u prijepodnevnim satima rasprodana je čitava donja zapadna tribina maksimirskog stadiona za utakmicu s Atalantom, a sada su planule i karte za istok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zapad se rasprodao samo pola sata nakon puštanja ulaznica u prodaju. Puno navijača Dinama ima godišnje ulaznice, a oni koji su karte nabavljali u slobodnoj prodaji nisu željeli riskirati i već su prvi dan otišli po svoj vrijedni komad papirića.

U prodaji su za navijače Dinama i dalje ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore i zapad gore. Ulaznice za utakmicu se mogu kupiti i online, pa ako ne želite čekati u redu, možete ih nabaviti i iz vlastitog doma. Samo, budite spremni na borbu s padanjem sustava zbog velike navale.

Dinamo će gotovo sigurno Atalantu, za koju igra Mario Pašalić, dočekati pred punim Maksimirom. Utakmicu nestrpljivo čekaju i gostujući navijači koji u Zagreb stižu s 35 autobusa iz Bergama. Na jugu će biti 3.000 Talijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijene ulaznica u pretprodaji (12.9.-17.9.)

Cijene ulaznica na dan utakmice (18.9.)

Prodaja na dan utakmice (18.9.)

Srijeda, 18.9. od 11:00 do 21:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Najčitaniji članci