Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Ultrasi Brescije: Ma Balotelli je malo preosjetljiv na rasizam?!

Ako Balotelli nije bio psihološki spreman suočiti se sa navijanjem Veronine publike trebao je prepustiti mjesto nekome manje osjetljivome, komentar je ultrasa Brescije na rasizam s tribina u Veroni

FILE PHOTO: Serie A - Brescia v Inter Milan
Foto: Daniele Mascolo
6 komentara

Mario Balotelli (29) daleko je od nevinog anđelčića i mladića kojeg bi svaka majka za zeta poželjela, ali ovo što mu se događa u Italiji prelazi granice i zgražanja i gađenja.

Prošle nedjelje u Veroni talijanski je tamnoputi napadač bio meta rasističkih ispada Veroninih ultrasa. Sami su snimili kako huču Balotelliju pa to objavili na društvenim mrežama (i onda obrisali, ali: obišlo je svijet).

Rasizam na nogometnome stadionu. Dokazani.

Na toj je utakmici zadnju šansu klupske Uprave dobio trener Eugenio Corini (49) koji je i kao igrač bio u Bresciji pa ga navijači obožavaju. Izgubio je, dobio otkaz, na njegovo je mjesto sjeo svjetski prvak iz 2006., Fabio Grosso (41).

HRVAT U ITALIJI Jurić: Thuram, ja nisam rasist! A s Balotellijem sam sve riješio

Ako je Balotelli od nekoga očekivao podršku onda su tu navijači kluba za koji igra, ali to se društvo oglasilo nevjerojatnim priopćenjem u kojem, među ostalim, stoji:

- Ako Balotelli nije bio psihološki spreman suočiti se sa navijanjem Veronine publike i to u tako delikatnoj utakmici za naš klub i grad, u utakmici u kojoj se našem voljenom treneru radilo o radnom mjestu, onda je trebao reći 'Nisam spreman' i prepustiti mjesto nekome... Manje osjetljivome nego što je on.

Dakle, vlastiti ultrasi poručuju: Dečko, nisu oni koji ti huču rasistički idioti nego si ti - malo preosjetljiv na rasizam.

Ne-vje-ro-ja-tno!

Naši partneri pišu
Message