Obavijesti

Sport

Komentari 66

Umalo senzacija na Emiratesu: Arsenal na gol do preokreta...

Umalo senzacija na Emiratesu: Arsenal na gol do preokreta...
8

Nitko u LP-u nije nadoknadio četiri gola minusa nakon prve utakmice. Arsenal je poslije 44. minute vodio 3-0 no rezultat se više nije mijenjao pa Milan ide u 1/4 finala

VIDEO

Iako je Milan prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka pobijedio Arsenal 4-0, na uzvratu na Emiratesu je strahovao do posljednjih sekundi obzirom da su 'topnici' već u 44. minuti vodili 3-0. To je i konačan rezultat, 'rossoneri' su izdržali sve nalete i prvi put se nakon 2007. godine plasirali u četvrtfinale LP-a.

'Topnici' su u tjedan dana pobijedili Tottenham i Liverpool pa je euforični Wenger najavio senzaciju iako su njegove izjave gotovo svi dočekivali s podsmijehom. Zašto? Jer nitko nikada od promjene formata najelitnijeg europskog natjecanja (1992. godina) nije nadoknadio četiri gola minusa nakon prve utakmice.

Nakon samo sedam minuta krenuo je lov. Koscielny je ostao sam na četiri metra nakon kornera i lako pogodio kut Abbiatijevog gola. 

Rosicky je nakon pogreške Silve krasno pogodio desni donji kut 20-ak minuta kasnije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije odlaska na odmor Mesbah i Nocerino srušili su Chamberlaina u naletu u 16-ercu, a Van Persie je loptu pospremio u 'rašlje'. 

Emirates je bio u ekstazi i očekivao se rani gol u nastavku, a Van Persie će zauvijek pamtiti 58. minutu. Van Bommel je izgubio loptu, Gervinho je pucao, a 'odbijanac' s par metara pao je ispred Nizozemca koji je, umjesto da je silovito 'pospremi', potkopao loptu s pet metara pa mu je Abbiati obranio!

Do kraja utakmice prav priliku više nisu stvorili pa se Milan ipak nekako provukao s ukupnih 4-3. Tko bi rekao tako teško nakon prve utakmice, kao da nisu igrali isti igrači.

U drugoj utakmici večeri Benfica je pobijedila Zenit 2-0. Portugalska momčad golova je postizala u nadoknadama poluvremena. Pereira u prvom i Oliveira u drugom. I oni su s ukupnih 4-3 prošli u četvrtfinale.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj