Obavijesti

Sport

Komentari 76

Umjesto Barcelone na Poljudu Juventus, Lazio ili Benfica?!

Umjesto Barcelone na Poljudu Juventus, Lazio ili Benfica?!
1

Barcelona pada u drugi plan, Hajduk traži novog suparnika za slavljeničku utakmicu, koja bi se trebala odigrati u srpnju ili kolovozu. Hajduku nikako ne odgovaraju uvjeti

VIDEO

Nitko na Poljudu to neće potvrditi, no termin i uvjeti koje je Barcelona stavila pred Hajduk, nepremostiva su prepreka gostovanja katalonskog diva. Hajduku ponuđeni termin 25. srpnja nikako ne odgovara, a i dva milijuna eura je previše za Barcu bez Messija. 

- Nemojte me pitati o Barceloni, to nije moj dio posla, sve vodi Organizacijski odbor proslave – odbio nas je predsjednik Hajduka Josip Grbić, a konkretnije informacije nismo pronašli ni na adresi na koju nas je uputio.   

- Još uvijek čekamo odgovor Barcelone na naš zahtjev za promjenu termina odigravanja utakmice, te sniženje cijene zbog upitnog dolaska njihovih najvećih zvijezda. Ništa vam drugo u ovom trenutku ne mogu reći – pojasnio je direktor Hajdukova marketinga Ivan Kraljević. 

U nedavno prezentiranom programu proslave Hajdukovog jubileja, za srpanj je planirana utakmica s ¨renomiranim europskim klubom¨. Barcelona je sve dalje i vodstvo Hajduka, saznajemo od njima bliskih krugova, okrenulo se potrazi za novim protivnikom. 

Kao najizgledniji kandidati za popunu termina spominju se Juventus, s činim se gostovanjem na Poljudu koketira još od transfera Igora Tudora, potom Lazio, koga bi praktično besplatno doveo Edoardo Reja, te Benfica, s kojom Hajduk želi uspostaviti tijesnu suradnju. No nije nemoguće da to bude i neki poznatiji klub, neko novo iznenađenje, čije ime Hajduk, do definitivnog otkaza Barcelone, drži u najstrožoj tajnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače