Obavijesti

Sport

Komentari 29

United dobio Petrićev Fulham, gol Jelavića u slavlju Evertona

United dobio Petrićev Fulham, gol Jelavića u slavlju Evertona
11

Manchester United nakon kiksa na otvaranju sezone u 2. kolu Premiershipa dobio je Fulham 3-2. Vidić je zabio i autogol. Everton je slavio 3-1 protiv Aston Ville

VIDEO

Manchester United upisao je pobjedu protiv Petrićevog Fulhama u 2. kolu Premiershipa. Upravo je hrvatski reprezentativac 'skrivio' jedan gol 'vragova'. Golovima su na Old Traffordu debitirali i Robin Van Persie i Shinji Kagawa.

Everton je s 3-1 svladao Aston Villu, a među strijelce se upisao i Nikica Jelavić. Gosti su poveli već u 3. minuti preko Pienaara. U 31. je povećao Fellaini, a konačni potop Aston Ville zaključio je pred kraj prvog poluvremena upravo Nikica Jelavić. Hrvatskom je nogometašu ovo bio 28. pogodak zaredom zabijen iz prvog dodira, osmi pogodak u posljednjih osam utakmica za Everton.U nastavku je Aston Villa tek uspjela ublažiti poraz. 

I Bolt gostovao na Old Traffordu


Manchester je svladao Fulham 3-2, iako je moglo biti mnogo uvjerljivije za domaćine.  Iako je Fulham poveo i to u 3. minuti golom Damiena Duffa, već u 10. je rezultat poravnao je Robin Van Persie.

Persie se odmah pokazao kao dobra investicija, baš kao i Kagawa, pristigao iz Dortmunda, koji je donio prednost Unitedu. Rezultat je na 3-1 prije odmora postavio Rafael spretno pogodivši glavom nakon ubačaja s lijeva.

U nastavku je za Fulham smanjio Nemanja Vidić koji se u pokušaju da zaustavi ubačaj protivnika sudario s vlastitim golmanom i nespretno gurnuo loptu u vlastitu mrežu. Cijelu je akciju zakuhao Mladen Petrić koji nije uspio zabiti, ali je to učinio Vidić.

Fulham je pokušao do kraja susreta stići i do izjednačenja i bar jednog boda, ali mrežu je do isteka vremena netaknutom sačuvao De Gea koji se nakon pogreške i sudara s Vdićem iskazao s nekoliko odličnih obrana.

Petrić igrao do 73. minute, te da je u 43. prvog poluvremena pogodio gredu iz neposredne blizine. Njega je zamijenio Kolumbijac Hugo Rodallega koji je obilježio samu završnicu susreta.

Naime, u sudačkoj nadoknadi izveo je slobodan udarac s otprilike 25 metara od gola Uniteda, lopta mu se od živog zida odbila na novi udarac. Njegov je šut uklizavanjem zaustavio Rooney zaradivši pritom rez od desetak centimetara na nozi. Igrač Uniteda je odmah iznesen s travnjaka.  

Spursima tek bod

Swansea je s 3-0 svladao i West Ham, a Tottenham se morao zadovoljiti tek bodom protiv West Bromwicha. Neriješeno 1-1 odigrali su i Norwich i QPR. Wigan je dobio Southampton 2-0.

Susret Readinga i Sunderlanda odgođen je zbog jake kiše-




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao