Obavijesti

Sport

Komentari 265

Očajni Moyesov United izgubio u paklu Pireja od Olympiacosa!

Očajni Moyesov United izgubio u paklu Pireja od Olympiacosa!
7

United je izgubio 2-0 od Olympiacosa u osmini finala LP-a. Manchester je posljednji put uspio preokrenuti 0-2 iz prve utakmice prije 30 godina. Izbacili su Barcu 1984.

VIDEO

Nismo ništa više ni zaslužili. Ušli smo u utakmicu s velikim očekivanjima, a jedina dobra stvar za nas je što postoji uzvratna utakmica, rekao je menadžer Manchester Uniteda, David Moyes, nakon poraza od Olympiacosa (2-0).

United je izgubio u paklu Pireja, a Moyesova momčad je u 90 minuta utakmice stvorila jednu jedinu šansu i to u 82. minuti utakmice! Engleska momčad pretrpjela je prvi ovosezonski poraz u Ligi prvaka, a Olympiacosu je ovo 20 utakmica u nizu u kojoj ne znaju za poraz u svim natjecanjima. PSG je posljednji koji je dobio grčku momčad.

United je odigrao jednu od najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko sezona Lige prvaka. Blijedi Moyesov United bio je nemoćan protiv Olympiacosa koji ima povijesnu i realnu šansu proći u četvrtfinale Lige prvaka protiv ovakvog Uniteda.

Ovo je prvi poraz Uniteda protiv Olympiacosa nakon četiri uzastopne pobjede. "Crveni vragovi" imali su 12-2 gol-razliku u susretima s grčkom momčadi, ali večeras su bili neprepoznatljivi. No treba odati priznanje i Olympiacosu, dobro posloženoj grčkoj momčadi koja je posljednji prvenstveni poraz doživjela prije godinu dana. 

Olympiacos je poveo u 38. minuti utakmice. Kapetan domaćih, Maniatis, pucao je prema golu, a loptu je s(p)retno skrenuo Alejandro Dominguez. Argentinac je zabio samo četiri dana nakon što je dobio trećeg sina. 

Rooney i Van Persie bili su "odsječeni", očajna igra Uniteda u prvih 45 minuta. I kad se mislilo da će se United probuditi u drugom dijelu, šok. Još gora igra. 

Nisu pomogle ni Moyesove zamjene. Kagawa i Welbeck utopili su se u sivilo Uniteda.

Arsenalov igrač dotukao United

U 55. minuti Kostarikanac Joel Campbell napravio je smiješnim Michaela Carricka i fantastično zabio s 20-ak metara. Campbell je Arsenalov igrač na posudbi u Olympiacosu, a ovo mu je bio prvi gol u Ligi prvaka nakon četiri utakmice. 

Bio je to totalni potop Uniteda. Očekivala se nekakva reakcija Moyesove momčadi, ali reakcija je bila - nikakva. Olympiacos je nastavio igrati sjajno i Manchester je bio nemoćan. Na trenutke, smiješan. Van Persie je imao jedinu pravu šansu. Nije dobro reagirao na ubačaj Smallinga u 82. minuti utakmice.

Olympiacos je ovom pobjedom napravio veliki korak prema četvrtfinalu Lige prvaka. Grci su 11 puta gostovali u Engleskoj, svih 11 utakmica su izgubili, ali protiv ovako lošeg Uniteda vjerojatno nikad nisu igrali. 

United je posljednji put preokrenuo 0-2 prije 30 godina

Težak zadatak čeka Manchester United u uzvratnoj utakmici za tri tjedna. Posljednji put United je preokrenuo 0-2 iz prve utakmice prije 30 godina. Izbacili su Barcelonu 1984. godine u Kupu pobjednika kupova. 

United je na Nou Campu izgubio 2-0, ali je u uzvratu slavio 3-0. Za Barcu je tad igrao Diego Armando Maradona.

Premiership je najjača liga svijeta? Glupost! Ispiru nam mozak

Isprali smo ljudima mozak da je engleska liga najbolja na svijetu. United je bio katastrofalan, treba im šest, sedam novih igrača. Mnogi od ovih igrača ne zaslužuju nositi dres Manchestera, rekao je nekadašnji kapetan Uniteda, Roy Keane. 

Još čekamo da engleska momčad zabije gol u osmini finala Lige prvaka. Nakon Manchester Cityja, Arsenala, sad je i Manchester završio s "nulom". Chelsea će možda imati više sreće...

Luzerski duo

Rio Ferdinand i Nemanja Vidić počeli su samo pet utakmica za Manchester United u Ligi prvaka od 2011. godine. United je od tih pet utakmica dobio tek jednu. 

Statistika:

UDARCI PREMA GOLU:

  • Olympiacos 12
  • Manchester 5

UDARCI U OKVIR:

  • Olympiacos 8
  • Manchester 2

DODAVANJA:

  • Olympiacos 325
  • Manchester 495

POSJED LOPTE:

  • Olympiacos 45 %
  • Manchester 55 %

Liga prvaka, osmina finala (prva utakmica):

  • Olympiacos - Manchester United 2-0 (Dominguez 38, Campbell 55) 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 265
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta