Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Unitedova obrana? Pa kao da gledaš pionire, prava komedija'

'Unitedova obrana? Pa kao da gledaš pionire, prava komedija'

United je izgubio drugu utakmicu zaredom, nakon što je doživio poraz (0-1) i u Premier ligi od Arsenala, što je odmah dovelo do špekulacija o sigurnosti Solskjaerove pozicije. No, Norvežanin vjeruje da nema mjesta panici

VIDEO

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer okomio se na igru svoje momčadi u obrani nazvavši je neoprostivom, nakon što je njegova momčad u utakmici 3. kola grupne faze Lige prvaka doživjela poraz od 1-2 na gostovanju u Istanbulu kod turskog prvaka Bašakšehira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Domaća momčad je povela u 13. minuti, tako što je bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća dugom loptom uposlio Dembu Baa, nakon što su Englezi imali udarac iz kuta, a nitko nije pazio na senegalskog napadača koji se iz svoje polovice sjurio prema Deanu Hendersonu i svladao istrčalog vratara preciznim udarcem sa 20-ak metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Debitant u Ligi prvaka šokirao očajni United, Caicedo spasitelj
Debitant u Ligi prvaka šokirao očajni United, Caicedo spasitelj

Turci su u 40. minuti udvostručili prednost nakon što je Turuc oteo loptu Juanu Mati oko sredine igrališta, sjurio se po lijevoj strani i ubacio na suprotnu stranu, gdje je bio Višća koji je lakoćom svladao nemoćnog Hendersona.  

- Kod prvog pogotka smo odigrali kratki korner i zaboravili da nam je čovjek ostao nečuvan. To je neoprostivo. Nismo odigrali svoje uloge, to je moja odgovornost. Na ovoj razini se ne primaju takvi golovi. Ne smiješ ih tako lako primati. Kad se to dogodi, onda je puno teže doći do pobjede - izjavio je Solskjaer nakon dvoboja.

Champions League - Group H - Istanbul Basaksehir F.K. v Manchester United

Još je oštriji bio Solskjaerov bivši momčadski kolega Paul Scholes, s kojim dijelio svlačionicu u Manchester United.

- Kao da gledaš momčad pionira. Nemam pojma što je obrana radila. Taj gol je prava komedija, smiješan - rekao je Scholes u televizijskoj analizi utakmice.

United je izgubio drugu utakmicu zaredom, nakon što je doživio poraz (0-1) i u Premier ligi od Arsenala, što je odmah dovelo do špekulacija o sigurnosti Solskjaerove pozicije. No, Norvežanin vjeruje da nema mjesta panici.

- Još je rano za to. Takvih mišljenja uvijek ima. Moramo ostati snažni - rekao je Solskjaer čiju momčad već u subotu čeka još jedno teško gostovanje u engleskom prvenstvu, kod četvrtoplasiranog Evertona koji ima 13 bodova iz sedam nastupa.

Manchester United je na 15. mjestu sa samo sedam bodova iz šest utakmica. (dk)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub