Obavijesti

Sport

Komentari 100

Unitedu malo zadovoljstvo, uzvratili Barci za Ligu prvaka

Unitedu malo zadovoljstvo, uzvratili Barci za Ligu prvaka
1

Čini se da u Americi bolje ide Manchester Unitedu. Nakon što su oni pušteni u Bijelu kuću, dok je Barcelona protjerana 'vragovi' su slavili i na nogometnom terenu

VIDEO

Američka 'turneja' prijateljskih utakmica Manchester Unitedu itekako je dobro 'sjela'. Osim što su kao gosti pozvani u Bijelu kuću i u Washingtonu dočekani u velikom stilu slavili su i u prijateljskom susretu protiv Barcelone.

Čini se da Kataloncima u SAD-u ništa ne ide. Nakon blamaže pred Bijelom kućom pred kojom su rastjerani, sada su morali istrpiti i poraz od momčadi Sir Alexa Fergusona.

U reprizi finala Lige prvaka nije baš sve bilo posve isto. Rezultat na semaforu išao je u prilog crvenim vragovima' koji su, makar se radilo samo o prijateljskoj utakmici pokazali Barceloni da ih mogu svladati.

Barcelona je na travnjak u Washingtonu istrčala s nešto slabijim sastavom, bez Messija,, Xavija, Puyola i Mascherana, ali to ne umanjuje visokih rezultat od 2-1 s kojim ih je Manchester sinoć pobijedio.

'Vragovi' su poveli u 22. minuti golom Nanija i do samog kraja susreta to minimalno vodstvo bilo je dovoljno Fergusonovoj momčadi za slavlje. No, onda je na kratko sve pokvario Alcantara, koji je dvadesetak minuta prije kraja susreta izjednačio rezultat. I to je bilo kratkog vijeka jer je svega šest minuta kasnije Michael Owen opet doveo United u vodstvo. 

Pred gotovo 81 tisuću gledatelja Manchester je tako dobio priliku da bar malo uzvrati Barceloni za poraz u Ligi prvaka. Ovog puta se radilo o prijateljskom susretu no možda će dvije momčadi opet dobiti priliku odmjeriti snage u prestižnom nogometnom natjecanju.

Prijateljska utakmica:

Manchester United - Barcelona 2-1 (Nani 22, Owen 76 / Alcantara 70)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti