Obavijesti

Sport

Komentari 5

Upao među suce i prijetio im, policija ga obuzdala suzavcem

Upao među suce i prijetio im, policija ga obuzdala suzavcem
1

Na poluvremenu utakmice između Pušćina i Poleta (0-5) 54-godišnjak je upao u službenu prostoriju sudaca i prijetio im, vrijeđao je i policiju koja je podnijela optužni prijedlog

VIDEO

U nedjelju se u Međimurju odvijala prava drama! Tijekom utakmice koju su igrali Pušćine protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri 54-godišnjak je upao u službenu prostoriju sudaca i prijetio im. 

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o predsjedniku NK Pušćine koji je na poluvremenu otišao kod sudaca ljutit zbog penala koji je dosuđen gostima. Morala ga je smirivati policija koja je upotrijebila suzavac, te je 54-godišnjaka udaljila od sudaca. 

Prijetio je sucima, a onda i policiji

- U nedjelju, 28. travnja, malo prije 18 sati u Pušćinama, Dravskoj ulici, na nogometnom igralištu, prilikom odigravanja nogometne utakmice u službenu prostoriju nogometnih sudaca ušao je 54-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće te prijetio nasilnim radnjama sudačkoj trojci - javlja međimurska policija.

- Vrijeđao je policijske službenike raznim pogrdnim riječima te je uz uporabu sredstva prisile uhićen. Protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog poradi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu, općinskog suda. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju - stoji u priopćenju PU.

NK Pušćine: Sudac Kramar je izrežirao utakmicu

Utakmica Četvrte nogometne lige Čakovec - Varaždin je završila pobjedom gostiju iz Svetog Martina na Muri 5-0. Sudac Dino Kramar je dosudio tri penala gostima i isključio domaćeg igrača. U Poletu tvrde da je sve čisto, a Pušćine Kramara optužuju da je izrežirao čitavu utakmicu. 

Svjedoci nemilog događaja su nam objasnili kako je 54- godišnjak i ranije imao problema s policijom.

NK PUŠĆINE - NK POLET SMnM 0:5 Čestitke ekipi Poleta na pobjedi!👏 Utakmica režirana od strane glavnog suca Dine...

Objavljuje NK PušćineNedjelja, 28. travnja 2019.

- Utakmica režirana od strane glavnog suca Dine Kramara. Dosuđena tri penala za gostujuću ekipu, crveni za domaćine i brdo diskutabilnih prekida igre. Stvari koje ekipa kao Polet ne propušta da pretvori u prednost - stoji na službenoj stranici kluba na Facebooku.

Polet je vodeći u ligi, dok su Pušćine na šestom mjestu. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom