Obavijesti

Sport

Komentari 22

Uprljane gaće, Van Damme i Berlucsoni koji joj se upucava

Uprljane  gaće, Van Damme i Berlucsoni koji joj se upucava
1

E, ovo je priča. Američka borkinja, kojoj je 'pobjeglo' usred borbe, stiže pred Putina i Van Damea u palaču u St. Peterburg, još u opremi iz meča. Uz sve to Berlusconi joj se upucava preko prevoditelja...

VIDEO

Ime Julie Kedzie (35) vjerojatno vam ne zvuči nešto osobito poznato, čak ni onima koji prate MMA scenu. Ali priča koju je ova umirovljenja američka borkinja ispričala jedna je od najnevjerojatnijih u svijetu mješovitih borilačkih vještina.

Julie danas komentira i analizira borbe u Invicti, američkoj organizaciji koja promiče borkinje. Bila je gošća u emisiji kod poznatog MMA-ovca Joea Rogana, a po onome što je ispričala mogla bi se snimiti odlična komedija.

Nije neobično da MMA borcima 'pobjegne' u gaće tijekom borbe. Posebno kod zahvata gdje su opterećenja i napori izuzetni i često izgube kontrolu nad tijelom.

Julie je odlučila ispričati svoju priču o tome. 

- Borila sam se protiv Julije Berezikove u Rusiji i odmah me odalamila u nos. Krv posvuda, baš gadna situacija. Nakon prve runde netko iz mog tima stavio mi je led na vrat i pustila sam vjetar. Barem sam mislila da je to samo vjetar. Ali bilo je nešto više. I da stvar bude gora, završila sam na protivnici i pobijedila je.

POGLEDAJTE VIDEO

 

No to je samo početak. Tek sad počinje ono pravo.

- Nakon borbe, a nisam se ni snašla, posjeli su me u bus sa svim ostalim pobjednicama te večeri. No kako je moja borba bila među zadnjima, nisam se stigla istuširati. Još sam bila u opremi u kojoj sam se borila. Odveli su nas u nekakvu palaču u St. Peterburgu. Bilo je prekrasno, a ja u prljavoj opremi. I da, bio je tu nekakav smrad po izmetu, mislila sam da sam ugazila u nešto - priča Julie.

- U toj palači dočekao nas je Vladimir Putin. Pogledam malo bolje, tamo je i Jean Claude Van Damme, kraj njega Fjodor Jemljenjanenko pa Silvio Berlusconi... Mislila sam da haluciniram od onog udarca u glavu. Van Damme mi prilazi, a ja mu se ispričavam jer sam ugazila u izmet. 

Ima još, i postaje još čudnije.

- I tako ja odem konačno u toalet i imam što za vidjeti. Izmet posvuda. Nije mi bilo jasno, kako mi je tako pobjeglo? Mora da je bilo između rundi. I nema koša za smeće. Što sad?! Usred prekrasne palače gdje je sve u zlatu i svili ja stojim u toaletu s uprljanim gaćama. Skinula sam ih i stavila preko zida. Da, Putine, to su moje gaćice i želim ih natrag. Zapravo, ne želim. To je bilo prije 10 godina - nastavlja Julie.

Ni tu nije kraj.

- I vratim se ja iz toaleta, još zaudaram, a ono Silvio Berlusconi. Upucava mi se preko prevoditelja i pita može li mi biti dečko. Nakon njega dolazi Vladimir Putin i grli me. Čudno da čudnije ne može biti - dodaje Julie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...