Obavijesti

Sport

Komentari 39

Za uskrsni vikend bez dosade: Juve na Inter, Chelsea i United

Za uskrsni vikend bez dosade: Juve na Inter, Chelsea i United
5

Na Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće nedostajati uzbuđenja u Ligama petice. Kovačić kreće od prve na Juve, a Bayern ima priliku osigurati naslov

VIDEO

I dok će neki svoj produljeni uskrsni vikend provesti putujući na odmor, drugi u svojim domovima dočekat će blagdane kao i svaki vikend dosad - uz europski nogomet.

Usprkos činjenici da su mnoge lige podredile utakmice Uskrsu, na nogometnim travnjacima diljem Europe neće nedostajati atraktivnih utakmica, a našlo se mjesta i za pokoji derbi...

Inter - Juventus (subota, 15 sati)

Talijani su 30. kolo Serie A zbog Uskrsa u potpunosti prebacili na subotu, a zbog blagdana, između ostalih, derbi između Intera i Juventusa se igrat će se u neobičnom terminu u 15 sati. Iako 'stara dama' uvjerljivo kroči prema novom 'scudettu', upravo joj je Inter nanio jedan od četiri poraza ove sezone. iznenađujuća pobjeda dogodila se u Torinu u prvom dijelu sezonu kad su 'nerazzurri' slavili 3-1. Večerašnji dvoboj bit će tim više zanimljiv što će od prve minute priliku dobiti Mateo Kovačić.

Bayern - HSV (subota, 18.30 sati)

Posljednja subotnja utakmica 27. kola Bundeslige bit će zanimljiva jer Bayern na svojoj Allianz Areni čak sedam kola prije kraja ima priliku osigurati naslov. Pobjeda nad HSV-om te Borussijin remi kod Stuttgarta bilo bi dovoljno Bavarcima za novu titulu. U obje momčadi trebali bi zaigrati hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Milan Badelj, koji su, što više što manje, ostali dužni u utakmici protiv Walesa.

Celta - Barcelona (subota 18 sati)/ Zaragoza - Real (20 sati)

Dvije najveće španjolske momčadi večeras nemaju atraktivne protivnike na protivničkoj strani, no utakmice protiv davljenika Celte i Zaragoze, pokazat će u kakvoj formi će Barcelona i Real biti za nadolazeće četvrtfinalne utakmice, koje igraju sljedeći tjedan protiv PSG-a, odnosno Galatasaraya.

Protiv Celte Leo Messi ima priliku ispisati povijest tako što bi golom na utakmici postao prvi igrač u povijesti Primere, koji je zabio svim momčadima na 19 uzastopnih utakmica. Nama će biti zanimljivo pratiti nastup Reala kod Zaragoze jer bi Luka Modrić trebao krenuti od prve minute.

Chelsea - Manchester United (FA kup, ponedjeljak, 13.30 sati)

Samo dva dana nakon obveza u Premiershipu nogometaši Chelseaja i Manchester Uniteda na uskrsni ponedjeljak imat će novi veliki okršaj u ponovljenoj utakmici četvrtfinala FA kupa na Stamford Bridgeu. 'Crveni vragovi' prije tri tjedna propustili su veliku priliku za plasman u polufinale nakon što su ispustili prednost od 2-0. Obzirom da je utakmica završila 2-2 prema pravilima nova se igra u Londonu u ranom terminu od 13.30 sati, a pitanje je koji će sastavi izaći na teren. Rafaelu Benitezu je ovo velika prilika da osvoji prvi od dva moguća trofeja te tako bar malo utiša kritički nastrojene navijače, koji traže njegovu ostavku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti