Obavijesti

Sport

Komentari 10

Uspješan ligaški debi Kovača: Slomio Hoffenheim bez Krame

Uspješan ligaški debi Kovača:  Slomio Hoffenheim bez Krame
1

U 87. minuti novi pogodak Bavaraca i novi posao za VAR. Udarac Robbena pogodio je Thomasa Muellera i lopta je završila u mreži. No, lopta se odbila od Muellerove ruke i Dankert je opravdano poništio gol

VIDEO

Utakmicom Bayerna i Hoffenheima na Allianz Areni u petak je započelo njemačko nogometno prvenstvo, a momčad bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača startala je pobjedom 3-1 (1-0).

Bayern je u vodstvo došao u 23. minuti, kad je udarac iz kuta izveo Joshua Kimmich, a s pet metara glavom loptu poslao u mrežu Thomas Mueller.

U 57. minuti mađarski napadač Adam Szalai je iskosa, desno sa desetak metara pogodio suprotan kut Bayernova gola i donio izjednačenje gostima.

Sve do deset minuta prije kraja Hoffenheim je držao bod, a onda je Bayern postigao četiri pogotka od kojih su mu dva poništena zahvaljujući VAR tehnologiji.

U 79. minuti je Frank Ribery izborio kazneni udarac. Izveo ga je Robert Lewndowski, ali je njegov udarac obranio vratar gostiju Baumann. No, na odbijenu loptu natrčao je Arjen Robben i poslao ju u mrežu. No, Nizozemac je prerano utrčao u kazneni prostor pa je nakon pregledavanja snimke sudac Dankert odlučio poništiti pogodak i pokazao da će Lewandowski ponoviti izvođenje kaznenog udarca. U drugom pokušaju Poljak je bio precizan za 2-1.

U 87. minuti novi pogodak Bavaraca i novi posao za VAR. Udarac Robbena pogodio je Thomasa Muellera i lopta je završila u mreži. No, lopta se odbila od Muellerove ruke i Dankert je opravdano poništio gol.

Ipak, u 90. minuti se Robben konačno upisao među strijelce. Odlično ga je u kaznenom prostoru pronašao Mueller, a Nizozemac je s pet metara zakucao loptu pod gredu za konačnih 3-1.

U sastavu Hoffenheima nije bilo ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

U subotu je na rasporedu šest utakmica 1. kola: Fortuna Duesseldorf - Augsburg, Freiburg - Eintracht, Hertha Nuernberg, Werder - Hannover, Wolfsburg - Schalke i Borussia Moenchengladbach - Bayer Leverkusen.

U nedjelju će kolo zaključiti Mainz - Stuttgart i Borussia Dortmund - RB Leipzig.

KVIZ: Koji je sport s loptom za vas?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu